Barış Arduç hayranları gelen haberle yıkıldı! Alparslan Büyük Selçuklu'da oynuyordu

Barış Arduç hayranları gelen haberle yıkıldı! Alparslan Büyük Selçuklu'da oynuyordu

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrol oyuncusu Barış Arduç herkesi gelen haberle yıktı

Barış Arduç hayranları gelen haberle yıkıldı! Alparslan Büyük Selçuklu'da oynuyordu... İddiaya göre Barış Arduç yeni sezonda yer almayacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 60. bölümde sezon finali yapması planlanıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin önce sezon sonu bitmesine karar verilmiş, senaryo ona göre yazılmıştı. Ancak daha sonra dizinin devam etme kararı alınmıştı. Dizinin yapım şirketi Akli Film, Alparslan’a hayat veren Barış Arduç’la tekrar masaya oturmuştu. Arduç’a ayrıca “Halid Bin Velid” adlı filmde başrol oynama teklifi yapılmıştı. Bu arada eski bölümlerde Diyojen’i oynayan Sarp Levendoğlu da diziye 57. bölümde geri dönmüştü.

638df9af4e3fe01a60d94f60.jpg

Ancak son olarak kulislerde dolaşan bilgi ise şaşırttı. Dizinin başrol oyuncusu Barış Arduç’un yeni sezonda ekipte olmayacağı konuşuluyor. Bu durumun projeyi nasıl etkileyeceği ise merak konusu…

DİZİ DEVAM EDECEK

Öte yandan bazı haber sitelerinde Barış Arduç'un başrollerinde yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin tümden final yapacağı öne sürülmüştü. TRT1 yönetimi ise bu iddiaları doğrulamadı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi gelecek sezonda kaldığı yerden devam edecek.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin Ağustos ayında yeniden çekimleri başlayacak. Eylül ayında ise Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümleri ekranda olacak.

barisarduc-alparslan-zikir.webp

BOMBA İDDİA! BARIŞ ARDUÇ HAYRANLARI YIKILDI! ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU'YA VEDA MI EDECEK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili son kulisi büyük ses getirdi. Barış Arduç'a yakın kaynaklar ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden Barış Arduç'un ayrılması durumunda seyircilerin büyük bir yıkım yaşaması bekleniyor.

İlgili Haberler