Masumlar Apartmanı ile ünlenmişti! Merve Dizdar'ın en kötü günü...İsyan büyük

Masumlar Apartmanı ile ünlenmişti! Merve Dizdar'ın en kötü günü...İsyan büyük

TRT1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle ünlenen Merve Dizdar'ın en kötü günü

Oyuncu Merve Dizdar kötü bir gün geçiriyor. TRT1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Merve Dizdar hiç beklemediği bir şok yaşadı. Başarıdan başarıya koşan oyuncu bilindiği gibi birçok seyirci tarafından çok seviliyor.

Merve Dizdar ayrıca Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinde de büyük ilgi görmüştü.

TATİLİ ZEHİR OLDU

Uçak bileti alan Merve Dizdar'ın seyahati zehir oldu. Basında Merve Dizdar'ın en kötü günüyle ilgili detaylara yer verildi

Duvar.com.tr sitesinde yer alan habere göre; Merve Dizdar'ı uçağa almadılar. Peki, Merve Dizdar neden uçağa alınmadı?

Nuri Bilge Ceylan imzalı "Kuru Otlar Üstüne" filminin gösterimi için Cannes'a giden oyuncu Merve Dizdar, 'Ömer' dizisinin setinde olması gerektiği için havalimanına gitti. Dizdar, sosyal medya hesabından uçağa alınmadığını duyurdu.

merve-dizdar-masumlar-apartmani.jpg

Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sete yetişmek üzere Cannes Film Festivali’nden ayrılıp 2 saat önce havalimanına geldim. 24 saattir check in yapmaya çalıştığım uçak overbooked olduğu için uçağa alınmadım. Yarın sabah setim var ve uçamadım… Bu durumda olan 4 kişi daha var. Bu nasıl açıklanır?" diyerek Türk Hava Yolları’nı etiketledi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Türk Hava Yolları’ndan bir yetkili tweet’in ardından oyuncuya mesaj atarak yardımcı olacaklarını açıkladı.

Merve Dizdar'ın başına gelen bu olaydan sonra güzel oyuncuya çok sayıda hayranı destek verdi. Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine can veren Merve Dizdar bu dizide Ezgi Mola ile birlikte 3 yıl boyunca başarılı bir performans sergilemişti.

İlgili Haberler