Yalı Çapkını dizisinde ilk başrol ayrılığı! İddia doğruymuş...Gidiyor

Yalı Çapkını dizisinde ilk başrol ayrılığı! İddia doğruymuş...Gidiyor

Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisinden ana karakter ayrılıyor

Cuma Akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapknı ayrılık haberleriyle seyirciyi yıkmaya devam ediyor.
Star TV ekranlarında yayınlanan başladığı günden bu yana reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinden kötü haber geldi.


Geçtiğimiz günlerde Yalı Çapkını dizisinden flaş bir ayrılık yaşanmıştı. Yaşanan bu ayrılık herkesi derinden üzmüştü. Şimdi yeni bir oyuncu daha diziye veda edecek.

Oyuncu Doğukan Polat, OGM Pictures imzalı 'Yalı Çapkını' dizisine veda etti. Doğukan Polat'ın vedası seyircileri ağlatmıştı. Şimdi ise usta oyuncu diziden çıkıyor

Egehaber.com sitesinde yer alan habere göre; Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Öznur Serçeler, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde usta oyuncunun diziden ayrılacağı iddia edildi.

DİZİNİN HESABINI TAKİPTEN ÇIKARDI

Dizide Hattuç Hala rolünü oynayan Şerif Sezer’in Yalı Çapkını’ndan ayrılacağı iddia edildi. 76 yaşındaki usta oyuncunun Instagram hesabından Yalı Çapkını dizisinin resmi hesabını takibi bırakması da ayrılık iddiasını güçlendirdi. Sezer’in hakkındaki iddiayla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

yali-capkininin-hattucu-serif-sezerin-kizi-bakin-hangi-unlu-oyuncu-cikti-duyan-inanamadi-anne-kiz-olduklarini-1665165890715.jpg

Öte yandan Şerif Sezer, dizinin resmi Instagram hesabından takip ediliyor.

AFRA SARAÇOĞLU AYRILACAK İDDİASI

Öte yandan Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Seyran karakterinin de diziye veda edeceği iddiaları gündeme geldi. Ancak iddialar Star TV yönetimi ve yapım şirketi tarafından doğrulanmadı.

MERT RAMAZAN DEMİR AYRILACAK İDDİASI

Bazı haber sitelerinde ise Mert Ramazan Demir'in ayrılacağı öne sürülmüştü. Bu iddiada doğrulanmadı. Yeni sezonda hem Afra Saraçoğlu hem de Mert Ramazan Demir, dizinin kadrosunda yer almaya devam edecek.

İlgili Haberler