TRT1 dizisine final kararı... Dört bölüm sonra bitiyor

TRT1 dizisine final kararı... Dört bölüm sonra bitiyor

Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrollerinde TRT1 dizisi, Masumlar Apartmanı final yapıyor. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden uyarlamaydı

Masumlar Apartmanı efsanesi sona eriyor. TRT1 ekranlarında 2 sezondur ekranda olan Masumlar Apartmanı dizisinin final yapacağı öğrenildi. Dizinin son dört bölümü kaldı.

Yarın yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisinin geriye sadece 3 bölümü kalacak.

SAFİYE VE GÜLBEN HAYRANLARI ÜZGÜN

Dizideki Safiye ve Gülben karakterinin uyumu çok sevilmişti. En çokta bu ikilinin ayrılacak olması seyircilerde büyük üzüntü yarattı.

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisi son dönemde reyting kaybı yaşıyordu. Dizinin final yapacak olması en çokta yapım şirketi ve kanalı rahatlatacak gibi. Son dönemde Kırmızı Oda dizisinden Binnur Kaya'nın Masumlar Apartmanı dizisine transfer olması bile dizinin reytinglerini artmaya yetmemişti.

1438520.jpg

MUTLU SON BEKLENİYOR

Öte yandan Masumlar Apartmanı dizisinin finalinde mutlu son bekleyenlerin sayısı epey fazla. Özellikle Safiye karakterinin iyileşerek sağlığına kavuşmasını isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Naci ve Safiye yayınlanan her bölümde büyük çileler çekmişti. O mutlu sahneleri görmek isteyen seyirciler artık Safiye'nin ve Gülben'in sağlığına kavuşmasını iple çekiyorlar.

Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümüyle 26 Nisan 2022 Salı Günü TRT1 ekranlarında yayında olacak. Yayınlanacak olan bu bölümün ardından geriye sadece 3 bölüm kalacak. Başka bir deyişle Mayıs sonu Masumlar Apartmanı dizisi final yaparak ekranlara veda edecek.