Gözleri çekik gösterme sırları. İşte gözleri çekik gösteren göz makyajı…

Gözleri çekik gösterme sırları. İşte gözleri çekik gösteren göz makyajı…

Makyaj yaparken gözlerinizi sizde çekik gösterebilirsiniz. İşte gözleri çekik göstermenin sırları...

Çekik gözlü kadınlar daha ilgi çektiğini düşünür bu yüzden bir çok kadın çekik gözlü olmanın sırlarını araştırıyorlar. Şimdi size vereceğimiz bu makyaj tüyoları sayesinde sizlerde gözlerinizi çekik gösterebileceksiniz

Makyaj yapan bazı kadınlar gözlerini çekik göstermek istiyor. Sizlere makyaj yaparken gözler nasıl çekik gösterilir bu yazıda anlatacağız.

Denediğinizde sizlerde artık gözlerinizi çekik gösterebileceksiniz. İşte Çekik gözün sırrı. Makyaj tüyoları..

Değerli okurlar Eyeliner yalnızca bir makyaj ürünü değil aynı zaman da gözlerinizi istediğiniz şekle sokmanız için yardımcı görevi gören adeta sihirli bir araçtır. Kadınları güzelliğine güzellik katan ve her zaman bir tutku boyutunu alan eyeliner her kadının makyaj çantasında yer almakta olan eşsiz bir araçtır. Herkes tarafından bu kadar çok tercih edilen bu ürünü kullanmayı bildiğinizde görünümünüzü harika bir şekilde değiştirmeniz mümkün olacaktır..

Gelelim işin sırrına Çekik gözlü makyaj için yapmanız gereken öncelikle ince uçlu bir eyeliner'a sahip olmalısınız ve Bunun için dipliner ya da ince tırnak süslemek için kullanılan fırçaları kullanabilirsiniz. Bilmeniz gereken bir sır ise Gözlerin dış kısmına vurgu yaparak eyeliner'ı mutlaka çekmelisiniz. Sonrasında ise Kirpiklerinizi kıvırın ve maskara uygulayın ardından ikinci kat maskarayı ağırlıklı olarak dış köşelerdeki kirpiklere bir güzel uygulayın.

GELELİM İŞİN SIRRINA... IŞILDAYAN FARLAR İLE ÇEKİKLİĞİ DAHA DA ARTTIRIN

Gözlerinizin pınar kısmına aydınlatıcı veya sedefli bir far sürerek gözlerinizin daha çekik olmasını bu yöntem sayesinde sağlayabilirsiniz bu işlemin ardından Makyajınız bittiğinde bir far fırçası ile uyguladığınız küçük ışıltılar gözlerinizin yukarı doğru ve daha büyük görünmesini sağlayacaktır.

İşte Çekik gözlü olmanın sırrı bu kadar basit :)