Efsane geri dönüyor! İlhan Şen'den yeni dizi anlaşması... Dizinin kanalı da açıklandı

Efsane geri dönüyor! İlhan Şen'den yeni dizi anlaşması... Dizinin kanalı da açıklandı

Genç kuşağın başarılı isimlerinden İlhan Şen ile ATV anlaşma sağladı. Yeni dizi başlıyor

İlhan Şen, Genç kuşağın başarılı isimlerinden. Sevilen oyuncunun yeni dizisi merak ediliyordu. Beklenen anlaşma sağlandı.

ATV'DE YENİ DİZİ BAŞLAYACAK

Türkiye'nin en iddialı dizilerini ekrana getiren ATV yine yeni bir diziyi ekrana getirecek. Dizinin kadrosunda alanında seçkin oyuncular yer almakta.

O oyunculardan biri de İlhan Şen oldu.

İlhan Şen'in yıldızı Aşk Mantık İntikam dizisiyle parlamıştı. Aşk Mantık İntikam dizisi FOX TV'de yayımlanıyordu

maxresdefault-002.jpg

Genç kızların sevgilisi haline gelen İlhan Şen, son dönemde çok sevilen oyuncular arasında yer almaktadır. Kısa sürede adını geniş kitlelere duyurmayı başaran İlhan Şen, bir süredir setlerden uzaktaydı.

ANLAŞMA SAĞLANDI! İLHAN ŞEN YENİ DİZİYLE GERİ DÖNÜYOR

ATV ile anlaşmanın sağlandığı ve İlhan Şen'in yeni dizi projesiyle setlere geri dönüş yapacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı haberde İlhan Şen'in yeni dizisiyle ilgili detaylar paylaşıldı.

Gelen bilgilere göre İlhan Şen'in yanı sıra başka genç yetenekler de yeni dizinin kadrosunda olacak. İşte Birsen Altuntaş'ın İlhan Şen'in yeni dizisiyle ilgili yazmış olduğu yazıdan detaylar

494.jpg

İlhan Şen sektörün en çok iş teklifi alan genç aktörleri arasında… Yetenekli oyuncu gelen iş teklifleri arasında NTC Medya‘nın yeni sezonda atv‘de ekrana gelecek “Safir” adlı dizisiyle imza aşamasına geldi. Semih Bağcı’nın “Kısmet” dizisini kurduktan sonra yönetmen koltuğunda oturması planlanan dizinin hikâyesi Burcu Över ve Gül Abus Semerci‘ye ait…

Dizide diğer 2 kardeş için görüşülen isimler arasında Burak Berkay Akgül ve Ulvi Kahyaoğlu da var. Burak Berkay Akgül, Disney Plus için çekilen “Ru” dizisinde Meryem Uzerli‘yle başrolü oynamıştı. “Safir”in çekimlerinin temmuz ayında Kapadokya’da başlaması planlanıyor.

unknown-316742008-670627584711733-7080474552642016324-n-819x1024-001.jpg

Dizide Yaman, Aras ve Okan adlı 3 kardeşin hikâyesini etkileyici hikâyesi anlatılıyor. Dizi adını aile yadigarı safir yüzükten alıyor. Cast çalışmaları devam eden diziyi atv‘nin yeni sezonda pazartesi günü yayınlamayı planladığı kulislerde konuşuluyor. NTC Medya ayrıca M. Çağatay Tosun’un çekeceği “Yabani” adlı bir dizi daha hazırlıyor.

İlgili Haberler