FOX TV'de beklenmedik karar! Bir dizi için daha final kararı... Dev bütçe boşa gitti

FOX TV'de beklenmedik karar! Bir dizi için daha final kararı... Dev bütçe boşa gitti

FOX TV ekranlarında yayımlanan dizilerden peş peşe final haberleri gelirken bir dizi için daha final kararı çıktı

Televizyongazetesi.com sitesinde yer alan habere göre: Fox TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Ego dizisi için final kararı alınmıştı.

BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLAYAN EGO FİNAL YAPACAK

EGO dizisi büyük umutlarla başlamış ve FOX TV yönetimi dev bütçeler ayırmıştı. Ancak beklenen olmadı. EGO için final kararı çıktı... EGO dizisi için tüm umutlar tükenince FOX TV yönetimi acil final kararı verdi.

EGO BAŞROL OYUNCULARI KİMLERDİ?

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 13. yeni bölümü merakla beleniyor. Dizi 21 Mayıs pazar akşamı yayınlanacak bu bölüm ile birlikte final yapacak. Dizinin final yapmasının nedeni ise düşük reytingler olarak biliniyor.

16930976-728xauto.jpg

EGO'NUN FİNAL BÖLÜMÜ SIZDI

Öte yandan FOX TV ekranlarında yayımlanan EGO dizisinin final bölümünde yaşanacaklar da sızdırıldı. Gelen bilgilere göre final bölümü oldukça sarsıcı olacak

Peki dizinin final bölümünde neler yaşanacak? Erhan ve Elif, Burhan’ın hastalığından dolayı birlikteymiş gibi davranmaktadır. Burhan’a iyi gelmesi için planlanan küçük bir tatile çıkarlar.

Aslında Elif’in planları bambaşkadır. İstanbul’da kalan Sibel, Erhan’a güvense de Elif’e hiç güvenmemektedir. Bir yandan içi içini yese de sakin kalmaya çalışır. Fakat Tuncay, Sibel gibi sakin olmayı başaramamaktadır.

3579312-2c11dcd846206c273e07a5501df31c34-1366x1366.jpg

Elif ve Erhan’ın yalnız olmasından duyduğu rahatsızlığı sık sık dile getirerek Sibel’i de germektedir. Sonunda Sibel, Elif’in oyun oynadığına ikna olur.

Tuncay’la birlikte yola çıkarlar. Sibel, Elif’in oynadığı oyunu bozacak, Erhan’ı ona bırakmayacaktır.

YENİ SEZONDA EGO YOK

FOX TV yönetimi EGO'ya sezon finali yapmıyor. Bazı haber sitelerinde EGO dizisinin yeni sezonda da devam edeceği öne sürüldü. Ancak FOX TV yönetimi bu iddiaları doğrulamadı. EGO dizisi sezon finali değil tümden final yapıyor.

Öte yandan kanal yönetimi Yasak Elma dizisine de final kararı almıştı. Yasak Elma dizisi de final yaparak ekranlara veda edecek.