Herkesi yıkan Acı haberi CZN Burak duyurdu: Ünlü fenomen hayatını kaybetti

Herkesi yıkan Acı haberi CZN Burak duyurdu: Ünlü fenomen hayatını kaybetti

Acı haber CZN Burak tarafından paylaşıldı; Uzun süredir tedavi gören fenomen Latif yaşamını hayatını kaybetti. Acı haberi CZN Burak sosyal medya hesabından duyurur duyurmaz çok sayıda Latif hayranı yasa boğuldu

Cumhuriyet.com.tr tarafından paylaşılan habere göre; Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptığı yardımlarla sık sık adından söz ettiren CZN Burak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçen sene bir araya geldiği fenomen Latif'in yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Ünlü şef Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, arkadaşı Latif'in ölüm haberini duyurdu. Latif'le videosunu yayınlayan CZN Burak, "Melek Latif kardeşim, Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

czn-burak.png

CZN Burak'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve baş sağlığı yorumu aldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Fenomen Latif'in ölümünün ardından sosyal medyada gözyaşları sel oldu. Çok sayıda hayranı baş sağlığı mesajları yayımladı.

CZN BURAK'IN İLK ACISI DEĞİL

CZN Burak daha önce de en yakın arkadaşlarından fenomen Taha Duymaz'ı kaybetmişti. Kahramanmaraş depreminde Taha Duymaz, günlerce enkaz altında kurtarılmayı beklemişti. Günler sonra ise cansız bedeni enkaz altından çıkarılmıştı.

63fc420c86b2454418759816.jpg

( Taha Duymaz, Sosyal medyadan yayımladığı yemek videolarıyla ünlenmişti )

GÜNLERCE MÜCADELE ETTİ

CZN Burak ise günlerce enkaz bölgesinde mücadele etmiş ve Taha Duymaz'ın kurtarılması için mücadele etmişti. Ancak tüm uğraşlar sonuçsuz kalmış ve acı haber gelmişti.

YENİ BİR ACI HABER DAHA ALDI

CZN Burak şimdi de fenomen Latif'in ölüm haberiyle sarsıldı ve yaşadığı acıyı sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

İlgili Haberler