Camdaki Kız oyuncuları Burcu Biricik,Enis Arıkan, Tuğrul Tülek ve Devrim Yakut Türkiye'den gittiler

Camdaki Kız oyuncuları Burcu Biricik,Enis Arıkan, Tuğrul Tülek ve Devrim Yakut Türkiye'den gittiler

Kanal D'de yayımlanan TV dizisi Camdaki Kız dizisinin oyuncuları Yunanistan'a gittiler

3 yıl önce Kanal D ekranlarında yayımlanan Camdaki Kız dizisi final yapıyor. Dizinin çekimleri durdu. Set çalışanları ve oyuncular artık çalışmıyor. Bunu fırsat bilen ünlü isimler Türkiye'den ayrılıp Yunanistan'a geçiş yaptılar.

TATİL YAPACAKLARI ÖĞRENİLDİ

3 yıldır Perşembe akşamları yayımlanan Camdaki Kız dizisi gerçek bir hikayeden uyarlanmıştı. Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adı taşıyan kitabından uyarlanmıştı. Camdaki Kız dizisinin başrol kadrosunda Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyordu.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCULARI TATİLE GİTTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Camdaki Kız dizisinde yer alan oyuncular tatile gittiler

Camdaki Kız” dizisinin ekibi 82. bölümü çekti ve veda yemeğinde bir araya geldi. Sektörün en huzurlu çalışan ve birbirini en çok seven ekiplerinin başında gelen dizinin oyuncuları beraber tatile çıktı. Dizi yemeğine “Behzat Ç.“nin provasında olduğu için katılamayan Devrim Yakut da tatile giden ekibe eşlik etti.

cammm.png

Burcu Biricik, Feri Baycu Güler, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Tuğrul Tülek ve Devrim Yakut Atina’ya gitti ve beraber şehir turu yaptı. Enis Arıkan paylaştığı videoda oyunu mutlaka kullanacağını açıkladı.

FİNAL YAPIYOR, HAYRİ ÖLÜYOR

Öte yandan Camdaki Kız dizisi, Haziran öncesi final yapacak. Dizideki Hayri karakteri ölecek ve Nalan büyük bir şok yaşayacak. Nalan, Sedat'ı Hayri için terk etmişti. Hayri ise Türkan'ı boşamıştı.

63b5ee5b86b24414187010c3.jpg

Hayri, Nalan ve Türkan'ı aldatarak Laz kızı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hayri, dizinin finalinde Laz kızı tarafından öldürülecek

İlgili Haberler