Çin aşısının sonunda son bulguları ortaya çıktı! Özellikle 60 yaş üstü kişileri ilgilendiriyor

Çin aşısının sonunda son bulguları ortaya çıktı! Özellikle 60 yaş üstü kişileri ilgilendiriyor

Merakla beklenen Çin aşısının son bulgularıyla ilgili flaş bir bilgi geldi. 60 Yaş üstü kişileri ilgilendiren gelişme belli oldu.

Uzun bir süredir 60 yaş üstü kişilerle ilgili Çin aşısı hakkında herhangi bir bilgi olmadığı iddia ediliyor ve tepki gösteriliyordu.

Gelen son dakika bilgisine göre bilim insanları Çin aşısıyla ilgili son bulguları araştırdı ve paylaştı. Buna göre 60 yaş üstü kişileri ilgilendiren önemli bir gelişme var.

Dünyanın sayılı İlaç ve Aşı devleri arasında gösterilmekte olan Sinovac tarafından geliştirilen ve Dünayda ‘Çin aşısı’ olarak bilinen inaktif koronavirüs aşısının son bulguları sonunda yayınlandı.

Konuyla ilgili Araştırma yapmış olan Uzmanların açıklamalarına göre, 60 yaş ve üstü yetişkinlerde ciddi bir yan etki ortaya çıkmıyor ve hiçbir rahatsızlığa sebep olmadan bağışıklık tepkisi oluşturuyor. Araştırmada elde edilen verilerle aşının bağışıklığı zayıflayan yaşlılarda da etkili olduğu kanıtlandı..

Independent Türkçe tarafından yayınlanan haber özellikle 60 Yaş üstü kişileri ilgilendiren bir haber olarak yayınlanmış olsa da Aşının güvenilir olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Çok sayıda aşı karşıtı algı operasyonu çekmek için 60 yaş üstü kişilerle ilgili herhangi bir bulgu bilgi yok iddiasında bulunuyorlardı..