Cilt kırışıklıkları nasıl geçer diyenlere işte Ciltteki kırışıklığı gideren 2 farklı tarif

Cilt kırışıklıkları nasıl geçer diyenlere işte Ciltteki kırışıklığı gideren 2 farklı tarif

Cilt Kırışıklığı hemen hemen her kadının sorunudur. Ondan kurtulmak için 2 harika tarifimiz var. Bunları uygularsanız cildinizde kırışıklıktan eser kalmaaycaktır.

Cilt kırışıklığı hemen hemen her kadının özellikleri ileri yaşlara gelince sorunu olmaktadır. Bu problemden kurtulmak için pahalı kremlere yada operasyonlara hiç gerek yok.

Evdeki çok basit malzemelerle cilt kırışıklarından kurtulmanız mümkün olacaktır. Vereceğimiz bu harika 2 tarif sayesinde cildinizdeki kırışıklıkları yok edebilecek ve onlardan kurtulabileceksiniz.

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI İLE KIRIŞIKLIK GİDERME TARİFİ

Üzüm yazın en çok sevdiğimiz yiyecekler arasında gelmektedir Üzümün çekirdeği de çok faydalı özelliklere sahiptir açıklamak gerekirse Yüksek miktarda E vitamini içeren üzüm çekirdeği yağı ayrıca mükemmel bir antioksidan özellik taşımaktadır. Üzüm çekirdeği Omega 3, Omega6 ve Omega 9 yağ asitlerini içeren bileşenlere sahiptir. Cildin sağlıklı ve canlı görünmesinde etkili bir yağ olarak karşımıza çıkmaktadır. Cilt kırışıklıklarına iyi gelen bu yağ göz çevresi kırışıklıklarına da faydalı olduğu araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır. Cildin ihtiyacı olan nemi sağlayarak cildin parlamasını ve kırışıklıkların gözle görülür derecede yok olmasını sağlamaktadır bu yağ.. Bu yüzden üzüm çekirdeği yağını cildinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz


ZENCEFİL İLE KIRIŞIKLIKLARI GİDERME NASIL YAPILIR?

Kanser düşmanı olan Zencefil etkili bir antioksidan özelliğe sahip bir baharattır. Zencefil Cildin yenilenmesini ve ölü derilerden arınmasını sağlamaktadır. Zencefil cilde uygulandığında kırışık oluşumunu engeller ve oluşan ince çizgilerin onarılmasını bu sayede sağlamaktadır. Ayrıca Cildin gerilmesini ve toparlanmasını da hızlandıran özelliğe sahiptir. Zencefil Cildin elastikiyetinin kuvvetlenmesini ve kolojen seviyesinin artmasını sağlayan harika bir baharattır.

Nasıl yapılacak ? Bir çorba kaşığı bal ve bir miktar zencefili karıştırarak her gün düzenli bir şeklide cildinize direk olarak uygulayabilirsiniz. Ardından cildinizi yıkarsınız...

Üzüm çekirdeği yağı nasıl yapılır?

Yukarıda zencefilin kullanım tarifini verdik. Ancak Üzüm çekirdeği yağı evde nasıl yapılır sorusu sıkça karşımıza çıkmaktadır. Eğer sizde evde üzüm çekirdeği yağı nasıl yapılır diye soranlardansanız bu yağın faydalarından tam anlamıyla yararlanmak istiyorsanız güvendiğiniz aktarlardan almanız daha akıllı çözüm olacaktır. Kış mevsiminde bulamayacağınız gibi evde hazırlamanız baya bir zor olacaktır. Günde 1 kaşık olarak tüketebileceğiniz üzüm çekirdeği yağını güvendiğiniz aktarlarda bulabilirsiniz.

Üzüm çekirdeği yağının cilde kesin olarak olumlu etkiler  sağladığı kanıtlanmıştır