Canan Karatay Doktorların vermediği sırrı verdi: Bunları yerseniz düz duvara tırmanırsınız!

Canan Karatay Doktorların vermediği sırrı verdi: Bunları yerseniz düz duvara tırmanırsınız!

Canan Karatay yine ezber bozan bir çıkışla karşımızda verdiği öneriyle adeta olay oldu! Düz duvara tırmandıran formülü açıkladı..

Canan Karatay verdiği sağlık sırlarıyla ezber bozmaya devam ediyor. Önerdiği Kelle Paça çorbasının ünü Türkiye sınırlarını bile aştı.

Zeytinyağı hakkındaki açıklamalarını ise herkes biliyor. Ancak Canan Karatay hastalıklardan koruyan bir formül verdi.

Üzerine basa basa söyledi ve aynen şu ifadeleri kullandı! Bunları yerseniz düz duvara tırmanırsınız! Şaka değil gerçek..

Peki Canan Karatay'ın önerdiği o formül neydi?

Prof. Dr. Canan Karatay yine çok konuşulacak açıklamalarda bulunarak Gençlere beslenme önerilerinde bulundu. Ve doktorların bile vermediği sırrı açıkladı: "Turpu veya havucu çiğ olarak beyaz peynirle beraber yiyin, yanına da zeytin koyun; düz duvara tırmanırsınız. Fıstık yerseniz de fıstık gibi olursunuz" diyerek adete gündemi sarstı..

Yine haksız sayılmaz..

Turp Kış sebzeleri arasında en faydalı besinlerden. Özellikle bir çok uzman kara turpun çok yararlı olduğunu söylüyor. Turpun ortasını oyun içine bal dökün yiyor diyor bir çok uzman. Üsküp Haberin derlemesine göre : Bu formülle balgam söküldüğü ve üst solunum yolu rahatsızlıklarının önlendiği belirtiliyor.

Kalsiyum deposu peynirin havuç ve turpla birlikte tüketilmesi ise tam bir enerji depolaması sağlıyor. 

Ancak Canan Hanım galiba hatırlatmayı unutmuş bir hatırlatalım Havuç Yağda eriyen bir vitamin olduğu için mutlaka zeytinyağıyla birlikte tüketilmelidir. Aksi takdirde faydasından yararlanamayız.. 
 

İlgili Haberler