Bilim insanlarından uyarı:  Covid-19 Bile yanında hafif kalacak...

Bilim insanlarından uyarı: Covid-19 Bile yanında hafif kalacak...

Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs devam ederken bilim insanları korkutan bir uyarı yaptı. Yapılan araştırmaya göre yeni bela gerçek olursa Covid-19 bile hafif kalacak

Bilim insanları yaptığı açıklamada yeni bir pandemi türü oluşabileceği iddiasında bulundu. Yapılan araştırma sonucunda elde edilen rapora göre bazı süper marketlerde et yoğun olarak yetiştirilmekte olan tavuklar yeni pandemik virüslerin ortaya çıkması için ideal koşullar yaratabilir. 

İndependent'tan Jane Dalton'un haberine göre, Kuşların maruz kalmış olduğu enfeksiyonların "kokteyli", pandemi potansiyeli taşıyan bir hastalık salgını için  bir üreme alanı oluşturduğu iddia edildi. Bu durumun gerçekleşmesi durumunda Covid-19'un hafif kalacağı iddiasına yer verildi.

UCUZ TAVUKLAR YENİLMEMELİ

Bilim insanları bazı marketlerde satılan ucuz tavukların yeni pandemik salgınların ortaya çıkması için tehlike yaratmakta. Raporda zalim ve tehlikeli sistemin ana sorumlusu için fiyatları düşük tutmak amacıyla kolaylıkla aşırı kalabalık koşullara sahip tarlalardan tavuk satın aldığı söylenen marketler olduğu belirtiliyor. 

YENİ FELAKET GELEBİLİR 

Söz konusu tehlike İngiltere'deki marketleri ilgilendiriyor. Ancak Herhangi bir ülkede gerçekleşecek salgın bilindiği gibi dünyanın başka ülkelerine de yayılabiliyor

Çin'de başlayan Salgın bilindiği gibi Vuhan'da sınırlı kalmadı ve ne yazık ki dünyanın dört bir tarafına yayıldı..