20 gün içinde başvurmayanın 8.500 TL parası bankaya kalacak

20 gün içinde başvurmayanın 8.500 TL parası bankaya kalacak

Bankalar promosyon kampanyalarında sona geldi eğer 20 gün içinde bankaya başvuru yapılmazsa 8.500 TL paranız bankaya kalabilir

Emekliler maaşlarına yapılacak zamları merak ederken bir yandan da temmuz ayından sonra alacakları promosyon ücretlerini merak ediyor. Çok sayıda banka emeklilere promosyon ödemelerinde dev zamlar yapmış durumda.

GARANTİ BBVA YENİ KAMPANYASINI DUYURDU

Garanti BBVA tarafından emeklilere promosyon ödemesi yapılacak. 8.500 TL emeklilere ödeme yapılacak. Ancak bu parayı almak için bankaya başvuru yapmak gerekiyor. 8.500 TL ödemeyi almak için emeklilere tek bir şart sunuluyor.

BAŞVURU YAPIN PARAYI ALIN

background-2622-1280.jpg

Emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyan emeklilere başvuru sonrasında 8.500 TL para ödenecek. Başvuru yapılmazsa 8.500 TL para ödenmeyecek.

Garanti BBVA'nın internet sitesinde de konuyla ilgili şu açıklama yapıldı ve son başvuru tarihi paylaşıldı:

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 30 Haziran 2023’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.


Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!

EYT'LİLERE DE FIRSATTAN BAHSEDİLMİŞTİ

  • Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.

MAAŞLARA ZAM GELECEK

Temmuz ayında maaşlara zam gelecek. Maaşlara yapılacak zammın ardından promosyon ücretlerine de bir zam gelmesi bekleniyor. Emekliler bu kapsamda temmuz sonrasındaki promosyon ücretlerini de yakından takip ediyor.

İlgili Haberler