Nur Sürer'den yeni proje... Camdaki Kız ve Aile dizisi onu kesmedi

Nur Sürer'den yeni proje... Camdaki Kız ve Aile dizisi onu kesmedi

Başarılı oyuncu Nur Sürer, yeni proje için anlaşma sağladı. Nur Sürer'in Aydın'ın Söke ilçesine gittiği öğrenildi

Camdaki Kız dizisinde 3 sezon boyunca Feride karakterine can veren **Nur Sürer** Seyirciler tarafından ilgiyle takip edilmişti. Oyunculuk performansı çok beğenilen Nur Sürer canlandırdığı Feride karakterine geçtiğimiz haftalarda sarsıcı bir sonla veda etmişti.

FERİDE HAYRANLARI YIKILDI

Nur Sürer'in canlandırdığı Feride karakteri Camdaki Kız hayranları tarafından çok seviliyordu. Nur Sürer şimdilerde Aile dizisinde boy gösteriyor. Camdaki Kız dizisine veda eden Nur Sürer, Show TV ekranlarında yayımlanan Aile dizisine geçiş yapmıştı. Bu dizide yine büyüleyici bir karakter olan Hülya karakterine hayat veriyordu.

13-yil-evli-kalmislar-ailenin-hulyasi-nur-surerin-ilk-esi-bakin-hangi-yesilcam-yildizi-cikti-meger-saskin-mily-1682426708424.jpg

AİLE SEZON FİNALİ YAPTI

Aile dizisi sezon finali yapar yapmaz usta oyuncu Nur Sürer yeni bir proje için anlaşma sağladı. televizyongazetesi.com sitesinde Nur Sürer'in yeni projesiyle ilgili detaylara yer verildi.

Netflix için çekilen Berkun Oya’nın Çocuk isimli projesinde de konuk oyuncu olan Nur Sürer, şimdi de bir başka sinema filmi için Söke’ye gidiyor.

Yönetmen Pelin Esmer’in ‘O da bir şey mi?’ isimli bağımsız filminde Gülistan karakterini canlandıracak olan Nur Sürer, bitmek tükenmez enerjisiyle gençlere taş çıkartıyor.

219001.webp

Camdaki Kız, Aile gibi iki büyük dizinin ardında sinemaya olan tutkusunu da farklı projelerle ortaya koyan Nur Sürer’in mesleğine olan bağlılığı ile güzel bir örnek teşkil ediyor.

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Öte yandan Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinin 2.sezon çekimleri Ağustos sonunda başlayacak ve Eylül ortasında Aile dizisinin yeni sezon bölümleri ekranda olacak.

İlgili Haberler