Rüyada kedi görmek neye işarettir? Rüyada kedi görmenin tabiri

Rüyada kedi görmek neye işarettir? Rüyada kedi görmenin tabiri

İşte rüyada kedi görmenin tabirini sizler için açıkladık...

Artık uyanır uyanmaz telefonumuza koşup gördüğümüz rüyanın tabirine bakmak hayatımızın bir parçası haline geldi. Acaba beni neler bekliyor? Anlamı iyi mi kötü mü? Hayırlı bir şey mi? Şöyle mi böyle mi? Peki, rüyada kedi görmek ne anlama geliyor? İşte rüyada kedi görmenin tabirini sizler için açıkladık...

RÜYADA KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?
Rüyada kedi görmek birden çok anlam taşır. Kişinin çocuk sahibi olacağına, çevresinde birçok düşman olacağına ve düşmanla savaşma anlamlarına gelmektedir.

RÜYADA YAVRU KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?
Rüyada yavru kedi görmek hizmetçi, yardımcı gibi yorumlanır. Rüyasında yavru kedi gören kişilerin işleri bu hizmetçiler ya da yardımcılar sayesinde hafifleyecek. Başındaki işler azalacak anlamlarına gelmektedir.

RÜYADA KARA KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?
Rüyada kara kedi görmek kişinin sıkıntılı bir süreçten geçeceğini işaret eder. Hüzünlü günlerden geçip, huzursuz hissedeceğini bildirir. Ayrıca rüyada kara kedi gören kişin hayatında büyük değişiklikler olacağı söylenir.

RÜYADA SARI KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?
Rüyada sarı kedi görmek kişinin hatalar yapılacağına yorulur. Kişi yapmaması gereken hata ve davranışlarda bulunacaktır. Bu sebepten ötürü de etrafındaki insanlar onlara karşı kötü davranacaktır. Kişi yaptığı hatalar yüzünden etrafındaki insanları kaybedecek anlamına gelir.

RÜYADA BEYAZ KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?
Kişinin aile ve sosyal hayatında sıkıntılı bir dönemden geçeceği söylenir. Eğer kişi sabırlı olursa bu dönemi kolay bir şekilde atlatabilecek. Daha güzel günleri görebilecek.