Onlar Kadar Pasaklısı Yok! İşte En Dağınık 3 Burç İnsanı

Onlar Kadar Pasaklısı Yok! İşte En Dağınık 3 Burç İnsanı

Bazı burçlar gerçekten çok dağınık ve pasaklı oluyorlar. Akşam gazetesi tarafından yayınlanan bir haberde En Dağınık 3 Burç insanından bahsedildi.

Bazı burç insanları dağınık olduklarıyla bilinir. Çoğu zaman yaşam alanları adeta savaş alanı gibidir. Geçtiği yeri anladığımız bu burçlar, kendilerinin tam zıttı kişilerden güç alarak bu özelliklerini bazen abartabilirler. Akşam Gazetesi de en dağınık 3 burcu sıraladı. Biz de sizler için derledik.

En Dağınık 3 Burç

Terazi

Kıyafetini ters çıkartıp fırlatan birileri varsa çevrenizde bilin ki o terazidir. Teraziler eğlenmeyi ve gezmeyi severler. Kendi alanlarında da bu başı buyruk özelliklerini gösterirler. Çoğu zaman neyi nereye koyduğunu bilmezler. Ancak düzenden de nefret ederler.

photo-1472666260353-23210544cdf1.jpg

Koç

Son saniyelerin insanı koçlar, genelde anlık yaşar. Bu özellikleri ev yaşamına da yansır. Bir kıyafeti ararken tüm dolabı indirir ve gider. Ayrıca su içtikleri bardakları nereye götürdülerse orada bırakırlar.

Aslan

Dış görünümüne ve güce önem veren aslanlar, işten geldikleri gibi üstlerini değiştirirler ama nereye attılarsa orada bırakırlar. Mutfak tezgahları veya lavabo içi ise su bardağı ile doludur.