Rüyada kıyamet görmek neye işarettir? Rüyada kıyamet görmek tabiri

Rüyada kıyamet görmek neye işarettir? Rüyada kıyamet görmek tabiri

Rüyada kıyamet görmek, genellikle rüya sahibinin psikolojik durumuna göre yorumlanır.

Ayrıca işaret niteliği taşıyan bir rüya türüdür. Rüya sahibinin daha dikkatli davranmasına, çevresinde olan olayların farkında olmasına, küresel anlamda gelebilecek felaketlerin olduğuna delalet eder. Bu vb. rüyalar, rüya sahibinin oldukça bunalımda olduğu ve psikolojik baskı altındayken görüler rüyalardandır.

Rüyada Kıyamet Koptuğunu Görmek

Rüyada kıyamet koptuğunu görmek, rüya sahibinin iç bunalım yaşadığına, çevresindeki insanlar tarafından dedikodusunun yapıldığına, iyi niyetli olmasına karşılık kötülük gördüğüne ve eğer evliyse boşanması için her türlü oyunun oynandığına delalettir. Rüya sahibinin güçlü ve sözü geçen bir düşmanı olduğuna, kendisine büyü yapıldığına, rüya sahibinin çocukları varsa çocuklarından ayırmaya çalışıldığına işaret eder. Böyle bir rüya gören kişi, son derece tedbirli ve akıllıca hareket etmelidir.

Rüyada Kıyamet Sonrası Görmek

Rüyada kıyamet sonrası görmek, rüya sahibinin düşmanından uzaklaştığına işarettir. Kötüyü yenmeye, fakat bu uğurda kayıplar vermeye, psikolojik olarak ağır travmalar atlatmaya, boşanmaya ve her şeyin son bulmasına yorumlanır. Rüya sahibi için kötü günlerin geride kalmasına, bu süreçte ise oldukça zor dönemlerden geçmeye, büyük tartışmalar yaşayıp, şiddet görmeye, radikal kararlar sonucu hayatı değişme isteğine ve böylelikle tüm bu yaşananlara son vermeye işaret eder.

Rüyada Kıyamette Yardım İsteyen İnsanlar Görmek

Rüyada kıyamette yardım isteyen insanlar görmek, rüya sahibinin doğru yolda olduğuna, çevresinde çokça düşmanı olduğuna ve çekememezlik yaptığına, rüya sahibinin aslında oldukça başarılı ve hırslı biri olduğuna fakat önünün sürekli kapatılmaya çalışıldığına, bundan dolayı ruhsal bunalım geçirdiğine ve yine de doğru olmaktan vazgeçmediğine, düşmanlarının günah işlediklerinin farkında olmaya ve onları Allah’a havale etmeye yorumlanır.

Rüyada Mahşer Yeri Görmek

Rüyada mahşer yeri görmek, rüya sahibinin sabretmesine delalet eder. Oldukça sıkıntılı günlerden geçmeye, her yapılan işin elinde kalmasına, kimse tarafından desteklenmemeye, fakat doğru yoldan inanç dahilinde çıkılmadığı müddetçe herkes tarafından kıskanılmaya ve başarmaya işarettir. Ayrıca dünya düzeninde değişikliklere, devletler arasındaki anlaşmazlıklara ve herkesin gerçek yüzünü ortaya koymasına da yorumlanır. Bu tür bir rüya gören kişi de kendi dost ve düşmanını ayırt edebileceği bir döneme girmiş olarak yorumlanır.

Rüyada Kıyamet Alametlerini Görmek

Rüyada kıyamet alametlerini görmek, rüya sahibi için büyük bir viraj anlamına gelir. Radikal kararlar almak için zamanın geldiğine, kötü gidişatın değiştirilmesine ve bu bir an önce yapılmazsa yaşadığı kaos içinde boğulmaya, düşmanları tarafından yenilmeye, rüya sahibinin hakkının verilmemesine, aile içinde geçimsizliğin olduğuna yorumlanır. Eğer ki bir kadın bu tür bir rüya görürse, eşi ile arasının açılmasını isteyenlerin olduğuna, kıskanıldığına ve düşmanları olduğuna işaret eder. Şayet rüyayı gören bir erkek ise, iş ortağı olan kişilerin düzenbaz olduğuna, zarar edeceğine ve hayatındaki kişinin ailesi tarafından baskılandığına, dedikoduya maruz kaldığına işaret eder.

Rüyada Kıyameti İzlediğini Görmek

Rüyada kıyameti izlediğini görmek, rüya sahibi için hayırlı bir rüyadır. Kişinin doğru yolda olduğuna ve çektiği tüm sıkıntıların mükafatı olduğuna, düşmanlarının eninde sonunda helallik isteyeceğine ve hatalarını anlayacaklarına, iyi bir konuma gelmeye, yapılan haksızlıkların son bulmasına ve rüya sahibinin kendi çabasıyla bir yerlere gelmesine, bundan dolayı da düşmanları tarafından bile taktir görmeye delalet eder. Rüya sahibinin sabır etmesi ve aynı azimle devam etmesi gerektiğine, Allah’ın yanında olduğuna, iyiliğin de kötülüğün de karşılıksız kalmayacağını bilmesi gerektiğine yorumlanır. Dökülen gözyaşlarının son bulmasına, huzurlu bir yaşama, rüya sahibinin üzerindeki tüm olumsuzluğun ve ruhsal bozukluğun kalkmasına işarettir.