Öyle böyle değil... Seçim sonrası Yılmaz Özdil'den çok ağır bir mesaj geldi...

Öyle böyle değil... Seçim sonrası Yılmaz Özdil'den çok ağır bir mesaj geldi...

Sözcü gazetesi ve Sözcü TV'den istifa ettikten sonra sessizliğe gömülen Yılmaz Özdil nihayet konuştu

Seçim dönemimde Meral Akşener, masadan kalktığında Akşener'i destekleyen Yılmaz Özdil, kanalda ve gazetede istenmeyen adam ilan edilmişti. Özdil'in gönderilmesi için CHP'lilerin sosyal medyada baskı yaptığı da öne sürülmüştü.

Yıllardır yazdığı gazeteden ve kurucusu olduğu Sözcü TV'den ayrılan **Yılmaz Özdil** o günden sonra da yazılarına ara vermişti.

YILMAZ ÖZDİL'DEN İMALI MESAJ

Seçim sonuçları açıklandı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine kaybetti. Erdoğan ezici bir fark atarak tekrar Cumhurbaşkanı seçildi. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Özdil'in twitter mesajında kullandığı ifadeler şöyleydi;

yilmaz-ozdil-birakmayi-bilmek-lazim-n2kzddap.jpg

Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, mutant gazetecilere karşı kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatır.

Özdil mesajının devamında ise ikinci bir mesaj daha paylaştı ve şunları yazdı;

Yedi milyon altı yüz seksen sekiz bin dokuz yüz kırk beşinci defa, belki bu defa anlaşılır umuduyla, tekrar yazıyorum, kurucu ayarlarından uzaklaştırılan CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir.

MANSUR YAVAŞ'I DESTEKLİYORDU

Yılmaz Özdil'in Mansur Yavaş'ı desteklediği ve Cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş'ı istediği biliniyordu. Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi ise Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın adaylığına karşı çıkmıştı.

SANDIKTAN DEVAM KARARI YIKTI

Kılıçdaroğlu'nun vaatleri beğenilmedi. 7 Cumhurbaşkanı yardımcısının olduğu sisteme seçmen geçit vermedi ve Recep Tayyip Erdoğan ile seçmen bir kez daha yola devam dedi.

İlgili Haberler