FOX TV'ye Kerem Bürsin'den kötü haber! Yeni dizisi o kanalda olacak...

FOX TV'ye Kerem Bürsin'den kötü haber! Yeni dizisi o kanalda olacak...

Kerem Bürsin, FOX TV ekranlarında yayımlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle fırtına gibi esiyordu. Bir süredir setlerden uzak olan Kerem Bursin bu kez tercihini Kanal D'den yana kullandı.

Kerem Bürsin yeniden setlere dönüyor. Hazırlıklar çoktan başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan "Gün Işığım" dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerinde yer aldığı ''Gün Işığım'' dizisinin kanalı da belli oldu. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan bundan böyle **Kanal D** ekranlarında seyircilerle buluşacaklar.

Birsen Altuntaş yazısında **Kanal D** ekranlarında yayımlanacak **Kerem Bürsin'in yeni dizisi** hakkında detayları da paylaştı;

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan Ay Yapım’ın imza atacağı “Gün Işığım” dizisinin çekimlerine hazırlanıyor. Kübra Sülün‘ün kaleme aldığı dizi sürükleyici hikâyesiyle ekranda fark yaratacak. Dizinin yönetmen koltuğuna ülkemizin önde gelen isimlerinden Ali Bilgin oturacak. Babasından kalan miras nedeniyle görüşmediği ailesiyle yıllar sonra görüşmek zorunda kalan Oğuz Alaca ile bir ailesiyle dolandırıcılık yapan Leyla’nın tesadüf sonucu tanışmasıyla başlayan dizinin kadrosuna Şerif Erol katılmıştı. Cast çalışmaları tüm hızıyla sürerken dizinin kanalı da belli oldu.

kerem-bursin-hafsanur-sancaktutan-bulusmasi-olay-yaratti.webp

Merakla beklenen “Gün Işığım” dizisini Kanal D satın aldı. Bu arada kanalın “Dönence” dizisinin yanı sıra “Kraliçe“nin yapımcısı Mednova’dan “Sosyete Doktoru” adlı bir uyarlama dizi daha aldığı gündeme gelmişti. Ancak tarafların anlaşamadığı öğrenildi.

KADRO SEÇİMİ DE SÜRÜYOR

Edinilen bilgiye göre; Kanal D ekranlarında yayımlanacak olan **Kerem Bürsin'in yeni dizisi** yeni dizi "Gün Işığım" ile ilgili oyuncu seçimlerinin devam ettiği öğrenildi. Medya kulislerinde dolaşanlara göre **Kerem Bürsin'in yeni dizisi** birçok ünlü oyuncuyu seyirciyle buluşturacak.

Özellikle **Kerem Bürsin'in yeni dizisi** başlar başlamaz birçok genç yeteneğin de ekranda olmasını sağlayacak. Şimdiden **Kerem Bürsin'in yeni dizisi** için heyecan başlamış durumda. Kerem Bürsin'in hayranları uzun bir süredir yakışıklı oyuncunun setlere dönmesini bekliyordu. Gelen bu haber Kerem Bürsin hayranlarını çok mutlu etti.

İlgili Haberler