Kanal D'de yayımlanan bir dizi için daha final kararı verildi! Artık olmayacak...

Kanal D'de yayımlanan bir dizi için daha final kararı verildi! Artık olmayacak...

Camdaki Kız dizisine final kararı veren Kanal D yönetimi bir dizisini daha bitiriyor

Peş peşe final haberleri geliyor. Yasak Elma, Camdaki Kız gibi dizilere final kararı çıktı. Bu dizilere ek olarak bir dizi daha final yapacak. Yeni sezonda devam edecek diziler arasında ''Yargı, Üç Kız Kardeş, Teşkilat, Ben Bu Cihana Sığmazam'' gibi diziler ilk sırada yer alıyor.

KRALİÇE DİZİSİ FİNAL YAPACAK

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan **Kraliçe dizisi final** yapıyor.. Kanal D yönetimi *Kraliçe dizisi için final** kararını doğruladı

Televizyongazetesi.com sitesinde yer alan habere göre; Kanal D ekranında yayınlanan ve çarşamba akşamları fark yaratmak için izleyicilerle buluşan Kraliçe dizisinde karar netleşti. Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisinin büyük umutlarla başlayan Kraliçe dizisi, düşük gelen reytingler nedeniyle final yapacak.

Kanal D’den yapılan duyuruda Kraliçe dizisinin 11. bölümü ile birlikte son kez ekranda yer alacağı ifade edildi. Peki dizinin final bölümünde neler olacak? İşte detaylar: Deniz yeni bir hayata başlıyor!

641a27cd86b2473d18aeaa66.jpg

Gaye, Ateş için Deniz’e savaş açar. Deniz ise Gaye’yi ciddiye bile almaz. Yeni bir hayata başlamak için adımlar atan Deniz, Ateş’i süründürmekte de kararlıdır.

Öte yandan Deniz ve kardeşleri çiftliği ayağa kaldırıp beraber temiz bir sayfa açmak için el ele verirler.

Kraliçe yeni bölümüyle 31 Mayıs Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!

*Kraliçe dizisi final** yaparken eski bölümleri ise Kanalın youtube platformunda yer almaya devam edecek.

Final kararı verilen Kraliçe dizisi büyük umutlarla başlamıştı. Dev bütçeler ayrılan Kraliçe dizisinin gelecek sezonda da devam edeceği beklenmekteydi. Ancak Kanal D yönetimi beklenmedik bir şekilde Kanal D dizisi *Kraliçe için final** kararı verdi. Bu gelişme seyircileri derinden üzdü. Kanal D, Yargı dizisi içinde **final** kararı vermiş ancak seyircilerin tepki göstermesi üzerine geri adım atmıştı.

İlgili Haberler