Lucifer yeni sezonu merak konusuydu. Hayranlarını çok üzen haber geldi

Lucifer yeni sezonu merak konusuydu. Hayranlarını çok üzen haber geldi

Milyonlarca izleyicisi bulunan Tom Ellis'in başrolünde olduğu Lucifer dizisinden yeni haber... Dizi Final mi Yapıyor?

5 sezondur devam eden 'Lucifer' adlı dizinin 6. sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusuydu. Lucifer 6. sezon için onay aldı. Ancak Lucifer 6. sezon yayınlanmadan önce 5. sezonun ikinci kısmı izleyicilerle bulaşacak.

Koronavirüs Sebebiyle Ertelendi

Her geçen sezonda düğümlerin biraz daha çözüldüğü Lucifer 5. sezon oldukça heyecanlı bölümleriyle ekranlara gelmişti. Başrolünde Tom Ellis'in olduğu Lucifer'e bu sezon Lucifer'ın kardeşi Michael'de katılıyor. Ancak melek olmasına rağmen kötü bir karakteri olan Michael 5. sezonun son bölümüne kadar karakterleri oldukça uğraştıracak.

Lucifer 5. sezon 2. kısım koronavirüs salgını sebebiyle ertelendi. Eğer koronavirüs salgını dünyayı bu kadar etkilememiş olsaydı, dizinin ikinci kısmı Ekim ayında izleyicilerle buluşmuş olacaktır.

Yaklaşık 4 hafta önce başlanan çekimlere göre dizinin 5. sezon 2. kısmında oldukça müzikal ve eğlenceli bir hava olacağını söylememiz mümkün.

Son Sezon 

Lucifer 5. sezon iki bölüm olarak yayınlanması hayranlarını sevindirdi. İlk part 8 bölüm ile Netflix'te izleyicilerle buluşurken, 5. sezonun diğer yarısı da 8 bölümden oluşacak.

Yani Lucifer 5. sezon toplam da 16 bölüm olarak izleyicilere sunulacak. Ancak dizi 6. sezonu ile final yapmaya karar verirken, bu kararın Netflix tarafından onaylandığı açıklandı.

İlgili Haberler