Kırmızı Oda Dizisinde Büyük Değişiklik Karar Verildi Gidiyor

Kırmızı Oda Dizisinde Büyük Değişiklik Karar Verildi Gidiyor

TV8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda Adlı TV dizisi büyük bir şok yaşadı! Karar resmen verildi ve gitmesi kesinleşti. Ancak şimdi herkesin sorduğu tek bir soru var..

Genelde senarist ya da yönetmen değiştiği zaman bir çok dizinin konusu ve profesyonelliği değişebiliyor. Ya işler daha iyiye gidiyor ya da daha kötüye.. Ekranlarda fırtınalar estiren Kırmızı Oda dizisinde tuhaf bir gelişme yaşanacak. RESMEN magazin basınının flaş gelişme olarak duyurduğu haberin ayrıntılarını sizler için derledik.

Kırmızı Oda dizisiyle ilgili bir değişiklik yaşanacağı öğrenildi. Yönetmen koltuğunda oturan isim değişiyor...

 

TV8’in beğenilen dizisi Kırmızı Oda, yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin reyting sonuçları çok başarılı geliyor. Kırmızı Oda, uzun süredir reyting sıralamasında 1. geliyor ve bu başarısını sürdürüyor.

 

Bilindiği gibi Kırmızı Oda, psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkan bir kitabın senaryolaştırılmış hali. Anlatılanların gerçek olduğu biliniyor ve bu durum seyirciyi daha da çok ekran başına kilitliyor. İzlediklerinin gerçek hayat hikayesi olduğunu bilen seyirci, hikayenin devamında ne olacağını merak etmeden duramıyor. Hal böyle olunca dizinin düzenli olarak takip edilmesi ve reyting savaşındaki yerini koruması da kaçınılmaz oluyor.

 

Dizilerin başarısında yönetmenlerin payının da çok büyük olduğu yadsınamaz bir gerçek. Kırmızı Oda dizisinin yönetmenliğini, son yılların en başarılı ve öne çıkan yönetmenlerinden Cem Karcı üstleniyor. Yönettiği Karadayı, Hayat Şarkısı, Tatlı Küçük Yalancılar, Gülperi ve Hercai gibi yapımlarla başarısını kanıtlamış olan Cem Karcı’nın Kırmızı Oda projesinden ayrıldığı ve başka bir proje için hazırlanmaya başladığı öğrenildi.

 

Hercai dizisinin ilk sezonunu yönetmiş olan Karcı, ikinci sezonda dizinin yönetmenliğinden ayrılmıştı. Kırmızı Oda dizisini yönetmeye başlayan Cem Karcı, Kırmızı Oda dizisinde de, Hercai dizisinde elde ettiği başarıyı yakalamıştı. Kırmızı Oda dizisinin yönetmenliğini, yol arkadaşı Benal Tairi’ye bıraktığı öğrenilen Cem Karcı bugünlerde, BluTV’de yer alacak olan bir proje için hazırlanıyor. Yönetmenliğini üstlendiği yeni proje ile ilgili herhangi bir bilgi henüz paylaşılmadı.

İlgili Haberler