FOX TV'nin Sevilen Dizisi Yasak Elma'dan Kötü Haber Geldi Bu İş Resmen Bitti

FOX TV'nin Sevilen Dizisi Yasak Elma'dan Kötü Haber Geldi Bu İş Resmen Bitti

FOX TV ekranında yayınlanan TV dizisi Yasak Elma'dan olay haberler geldi. Sevilen isim ayrılacak her şey sil baştan.

Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan FOX TV ekranındaki yasak Elma dizisinde bomba bir ayrılık yaşanırken bomba gelişmeler yaşanıyor. Seyirciler dizideki gelişmeleri merakla takip ederken sizler için Yasak Elma dizisinden gelen son haberi derledik. İşte Yasak elma dizisiyle ilgili son gelişmeler

Yasak Elma Kadrosundan Ayrılan O Ünlü İsim!

Yasak Elma dizisinde sevilen o karakter diziden ayrılıyor. Dizide tüm olaylar sil baştan! İzleyenlerin hem güldüğü, hem de şaşkınlıkla takip ettiği dizide 4. Sezon geride kalıyor. Gelecek hafta yaşanacak olan değişimler ise izleyicileri yine oldukça şaşırtacak. Dizinin 85. Bölümünde yaşanan değişimler nedeniyle değişen dizi seyri bir kez daha değişecek. Benzer bir durumla karşılaşacak olan izleyicileri neler bekliyor?

yasak-elma-61323-large-image-561cb64e-454f-4a73-876d-a27e76f52a5e-mpositioned-640x360.jpg

Önümüzdeki sezonda devam etmesi garanti gözüyle bakılan dizide senaryonun farklı bir hal alması için bazı değişikliklere yer verilmiştir. Bu da izleyenler için müjdeli bir haber niteliğindedir. 103. Bölümde Erdal Özyağcılar, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam gibi isimlerin diziye devam edip etmeyeceği merak konusudur. Ancak bir ismin kesin olarak gideceği belirtmektedir.

102. bölümde yaşanacak olan yangın ile birlikte pek çok şeyin değişmesi beklenmektedir. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından tv100’deki yazısında yer verdiği detaya göre dizide 5 sene sonrasına atlanacaktır.

Dizide sevilen karakterler olan Yıldız ve Çağatay’ın kurtulup kurtulmayacağına dair soruların yanıt bulduğu bu yazıya göre Yıldız 5 yıl boyunca komada kalacaktır. Çağatay ise Cansu ile evlenerek, Halit Can’ı kendi çocuğu gibi büyütecektir. Tam bu anlarda uyanacak olan Yıldız’ın olaylar karşısındaki davranışları merakla beklenmektedir.

Dizinin 5 yıl sonraya atlamasıyla birlikte dizide küçük oyuncu olarak yer alan Kuzey Gezer’in ise kadroda yer almayacağı anlaşılmaktadır. Yerine ise 6 yaşlarında farklı bir çocuk oyuncu gelecektir.

İlgili Haberler