FOX TV'de Yayınlanan Masumiyet Dizisinde Bomba Sakıp Sabancı Detayı! Herkes Şaşırdı...

FOX TV'de Yayınlanan Masumiyet Dizisinde Bomba Sakıp Sabancı Detayı! Herkes Şaşırdı...

FOX TV ekranında yayınlanan Masumiyet Dizisi fırtına gibi giriş yaptı! Hülya Avşar'ın ve Serkan Tütüncü - Mehmet Aslantuğ gibi isimlerin yer aldığı dizideki Sakıp Sabancı'nın yalısı dikkat çekti! Herkes dizinin nerede çekildiğini merak ediyor ve...

Hülya Avşar uzun bir aradan sonra Masumiyet Dizisiyle ekrana döndü. Yer aldığı dizi fırtınalar estirdi. Dizide yer alan konu çünkü adeta bir Türkiye gerçeği gibiydi. Kadına şiddetin en çok konuşulduğu bir ortamda böylesi bir dizinin yayınlanması dikkatleri üzerine çekti.

Bu hafta 3. bölümü yayınlanacak olan Masumiyet dizisi güçlü senaryosuyla seyirciyi yakalamayı başardı. Dizinin başrollerinde Hülya AVŞAR, Mehmet ASLANTUĞ, Deniz ÇAKIR ve Serkan TÜTÜNCÜ gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yan rollerde ise Tolga GÜLEÇ, İlayda ALİŞAN, Deniz IŞIN ve daha nicesi yer almakta. Yönetmen koltuğunda Ömür ATAY oturan dizinin senaryosu ise Sırma YANIK’ın kaleminden çıkıyor.

Ela adındaki 19 yaşındaki bir genç kızın doğum gününde öldüresiye dövülmesiyle ve kızın yanlış bir adama aşık olmasıyla, annesinin kızını koruma çabalarını konu alan dizi seyirciden beğeni topladı.

Kızın aşık olduğu adam babasının patronu İlker’dir ve adam evlenmek üzeredir. Kızı için adalet arayan Bahar adındaki anne, kızı için savaşırken İlker’in annesi olan Hale Ilgaz ile tanışır.

masumiyet-nerede-cekildi-masumiyet-dizisi-nerede-13950751-3054-amp.jpg

Diğer yandan İlker ile nikah masasına oturmak üzere olan İrem’in kafası yaşananlarla karışmış ve İrem’in babası Harun Orhun, kızının yapacağı evlilik ile ilgili çelişkiye düşmüştür. Yaşanan olaylar her üç aileyi de büyük bir ateşin içine sürükler.

 

Çekimleri Kocaeli’de devam eden dizide İstanbul’dan görüntüler de yer alacak. Hülya AVŞAR’ın canlandırdığı Hale Ilgaz karakterinin evi olarak kullanılacak olan yalı 2004 yılında hayata gözlerini yuman başarılı iş adamı Sakıp SABANCI’ya ait. Beylerbeyi’nde yer alan yalıda yapılan çekimler için ödenecek ücretin, Sakıp SABANCI’nın kızı Dilek SABANCI tarafından, engelli çocuklar için çalışmalar yürüten bir vakfa bağışlanacağı belirtildi. Dilek SABANCI'nın bu davranışı Masumiyet dizisi sevenlerinin beğenisini topladı. 

İlgili Haberler