Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek İçin Vitamin Deposu Karışım 1 Bardak İçmek Yetiyor

Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek İçin Vitamin Deposu Karışım 1 Bardak İçmek Yetiyor

Bağışıklık sistemi vücudumuzun çelik gibi olmasını sağlayan sistemdir. Onu korumak için ise bazı içecekler direk etki etmektedir. Şimdi size vereceğimiz bu içecekten 1 bardak içmek sizi korumaya yetecektir

Sizlerle uzun zamandır vücudum üzerinde tam karıma sağlayan bir içecek tarifini paylaşacağım. Bu tarif sayesinde bağışıklık sisteminizi koruyacak hastalıklara karşı direnciniz artacaktır.

Aynı zamanda da hızlı bir şekilde vücudunuzdaki toksinlerden kurtulabileceksiniz

Bağışıklık sistemini güçlendirmek için doğal içecek hazırlamayı sevenlere vitamin deposu bir meyve suyu tarifi.

Daha çok kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmek için hangi besinlerin tüketileceğine ve hangi içeceklerin içileceğine dikkat edilse de, her mevsim bağışıklık sistemi güçlendirici doğal destekleyicilere ihtiyaç olduğunu unutmamak gerekir. Bu tarifle tam da bu ihtiyacınızı karşılayacak pratik bir meyve suyu yapabilirsiniz.

 

Vitamin Deposu Meyve Suyu Tarifi Malzemeleri
2 tane portakal (sıkmalık)

1 tane greyfurt

1 tane limon

1 tane kivi

4-5 tane çilek

Vitamin Deposu Meyve Suyu Tarifi Yapılışı


Bütün meyveler musluktan akan suyun altında güzelce yıkanır.

Meyveler yıkandıktan sonra katı meyve sıkacağında suları sıkılır. Katı meyve sıkacağında kalan posalarını da, meyvelerin suyunun olduğu kaba ekleyebilirsiniz.

Ardından kivi ve çilek blenderdan geçirilir.

Artık bağışıklık sistemi güçlendirici doğal içeceğiniz için her şey hazır. Tüm meyvelerin suları ve smoothie kıvamındaki kivi ile çilek sunum bardağına aktarıldıktan sonra bağışıklık sistemini güçlendirmek için hazırladığınız vitamin deposu meyve suyunuzu afiyetle içebilirsiniz.

 

İlgili Haberler