Aras Bulut İynemli’nin hayranları yıkıldı! Acı haberi Disney Plus duyurdu...

Aras Bulut İynemli’nin hayranları yıkıldı! Acı haberi Disney Plus duyurdu...

Disney Plus'la ilgili flaş karar alındı ve bu karar Aras Bulut İynemli’nin hayranlarını yıktı

Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı proje zora mı girdi? Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı dizinin yayınlanmayacağı öne sürülüyor.

ARAS BULUT İYNEMLİ HAYRANLARINI YIKAN HABER

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Geçen yıl 14 Haziran’da Türkiye pazarına giren Disney Plus cephesinde önemli bir karar alındı

Son olarak “Arayış” ve”Aktris” dizilerini seyirciyle buluşturan Disney Plus cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Tüm dünyada alınan karar doğrultusunda şirket yeni proje alımlarını 2024 sonuna kadar durdurdu.

screenshot-20230622-140128-chrome-850x519.jpg

Bu yeni gelişme çerçevesinde daha önce çekilen projelerden Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı “Atatürk” ve birkaç proje dışında diğer projelerin platformda yayınlanmaması gündemde… Star isimlerle yapılan marka yüzü anlaşmaları da Disney’in kardeş kuruluşu FOX’a kaydırılacak.

Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı ''Atatürk'' dizisi ülkenin en çok merak edilen dizilerinden biriydi. Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı ''Atatürk'' dizisi sadece Türkiye'de değil Kuzey Makedonya'da da merak ediliyor.

Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı dizinin FOX TV'de yayınlanacağı da öne sürüldü. Ancak bu iddia doğrulanmadı.

aras-bulut-iynemlinin-son-hali-tiktokta-ortaya-cikti-gorenler-gozlerine-inanamadi-bige-onal-ayriligi-sonrasi-a-1673005909875.jpg

Aras Bulut İynemli’nin başrol oynadığı ''Atatürk'' dizisi için Disney Plus platformu dev bütçeler ayırmıştı. Disney Plus platformunda yayınlanacak olan diziyle ilgili net bir açıklama yapılmaması Aras Bulut İynemli hayranlarını yıkmış durumda.

İlgili Haberler