Apar topar ayrıldı... Habertürk’ten Sözcü TV’ye transfer

Apar topar ayrıldı... Habertürk’ten Sözcü TV’ye transfer

Yeni kurulan Sözcü TV transfere doymuyor... Halk TV'den sonra şimdi de Habertürk'ten transferlere başladı

Sözcü TV kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Kısa sürede Türkiye'nin en çok izlenen TV kanallarından biri olan Sözcü TV, Kadrosunu genişletmeyi sürdürüyor. Gercekgundem.com haber sitesinde yer alan haberde; Sözcü TV'nin son transferiyle ilgili detaylar paylaşıldı.

456416514-skyg-ixfa.jpg

Gelen bilgilere göre **Habertürk'ten Sözcü TV'ye transfer** gerçekleşti. Sözcü TV’den transfer haberi geldi. 2018 yılından bu yana Habertürk TV'de önce prodüktör sonra da muhabirlik görevinde bulunan ancak Mart ayında kanalla yollarını ayıran Ozan Kelleci, Sözcü TV ile anlaştı. Deneyimli isim, bugün Sözcü TV’de ilk canlı yayınına da çıktı.


OZAN KELLECİ KİMDİR?

6541654165-uthg-t2fd.jpg
Ozan Kelleci 2018 yılında İstanbul Topkapı Üniversitesi Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu.

2018-2021 yılları arasında Ciner Yayın Holding’te Prodüktör olarak çalıştı. 2021 yılının Ocak ayında ise Habertürk’te muhabir olarak çalışmaya başlamış Mart ayında ise kanala veda etmişti.

TRANSFERLER DURMAYACAK

Edinilen bilgiye göre **Sözcü TV, yeni transferler** yapmaya devam edecek. Büyüme hamlelerini peş peşe gerçekleştiren Sözcü TV kısa sürede Türkiye'nin en çok takip edilen haber kanalı olmayı hedefliyor. Deneyimli isimleri bünyesinde barındıran Sözcü TV kadrosuna **Halk TV'den İsmail Saymaz** gibi önemli isimleri de dahil etmişti.

İlgili Haberler