En şanssız 3 burç belli oldu: Hayata hep 1-0 geriden başlıyorlar... Hep üzgünler

En şanssız 3 burç belli oldu: Hayata hep 1-0 geriden başlıyorlar... Hep üzgünler

Her burç kendi özelinde farklı karakterleri barındırsa da bazı ortak özellikler, burçların birbirleriyle olan benzerliklerini ortaya çıkarmaktadır. Bazı burçlar çok şanssız! Doğuştan şansı olmayan 3 burç belli oldu

Bazı insanlar çok şanslı olur ve bu şansları çevreleri tarafından da dikkatle takip edilir. Bazı insanların ise şansı pek olmaz. El attıkları her şey kurur. Doğuştan çok şanssız olan burçlarla ilgili bir araştırma yapıldı.

Gercekgundem.com sitesinde yer alan içerikte; Doğuştan hiç şansı olmayan burçların listesi paylaşıldı: Belki listede siz de olabilirsiniz.

Yapılan bir araştırmada zodyağın en şanssız 3 burcu belli oldu. Bu burçlar gittikleri hemen hemen her ortamda çeşitli olumsuzlukların yaşanmasını tetikleyebiliyor. İşte o burçlar...

Koç burcu

21 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla her zaman kendi işini kendi görmeye meyilli olan ve insanlardan herhangi bir yardım talebi içerisinde olmayan kişilerdir.

Koç burçlarının özgürlükçü ruhları kalıba sığmaz yönlerinin baskın gelmesine neden olurken, koç burçları için şanssız niteliğinde bulunmamız son derece doğru olacaktır. Karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

Yay burcu

22 Kasım - 21 Aralık tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler yay burcudur. Yay burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her işte aceleci tavırlar sergileyen ve telaşlı bir tavırları bulunan kişilerdir.

burnout-384083-1280.jpg

Son derece sosyal olan yay burçlarının çevresi bir hayli kalabalıktır. Ağızları iyi laf yaparken ellerinden de pek çok iş gelmektedir. Şanssızlıkları bir hayli yüksek olan yay burçları çoğu zaman durum değerlendirmesi yapamıyor ve olayları geniş perspektiften göremiyor. Bu anlayışı dolayısıyla da hayatta çeşitli olumsuzluklarla karşı karşıya kalabiliyor.

Boğa burcu

20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında doğan ve toprak elementine sahip olan kişiler boğa burcudur. Boğa burçları genel özellikleri itibarıyla rahat tavırlar sergilemeyi seven ve ilgisiz bir görünüm içerisinde olan kişilerdir.


Midelerin fazlasıyla düşkün olmaları ekonomik açıdan pek çok kazancını yemeğe vermelerine neden olurken, boğa burçları aynı zamanda çevresinde bulunan insanları çok iyi analiz edemezler. Herkesi kendileri gibi sanmaları dolayısıyla çoğu zaman çeşitli problemler yaşayabilirler.

ŞANSLI BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Sabah.com.tr sitesinde yer alan içerikte ise; En şanslı burçların listesi paylaşıldı. Şanslı burçlar arasında bakın hangi burçlar yer alıyor.

İKİZLER BURCU (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkizler, ifade ve iletişim gezegeni Merkür tarafından yönetilir. Bennet'e göre, hava burcunun konuşma yeteneği şanslarının temelidir. "Kapıları açarak ve kendilerini hızla zirveye taşıyacak insanların kalbini nasıl fethedeceklerini biliyorlar," diyor. Kısacası, kendi şanslarını yaratmalarına yardımcı olan bir yetenekle doğmuşlardır.

girl-1252739-1280.jpg

ASLAN BURCU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan burçları, öyle olduklarına inandıkları için yıl boyunca zodyaktaki en şanslı işaretlerden biridir. Bennet'e göre Aslanlar, "evrenin efendileri" olduklarını düşünerek doğarlar ve hayatları boyunca şanslı olduklarına inanırlar. "Başarılı olacaklarına olan güvenleri, onları her fırsatı değerlendirmeye itiyor" diyor. "Şanslarını denemek ama başaracaklarından asla şüphe duymamak, aslanın iyi talihe giden yolda en büyük anahtarıdır."

YAY BURCU (22 Kasım - 21 Aralık)

Aslanlar bu dünyaya şanslı doğduklarını düşünebilirler, ancak Yay burcu aslında yönetici gezegenleri Jüpiter nedeniyle asıl şanslı doğanlar olduklarını söyleyebiliriz. Astrolojide Jüpiter, şansın ve bolluğun işaretidir. Bu da Yayı en şanslı burç yapar. Bennet, "Hem bir ateş grubu burcu hem de değişken bir burç olarak, kendileri olmaları dürtüsüne sahipler ama aynı zamanda akışa uyum sağlama yetenekleri de vardır. Bu da onları her fırsata açık kılıyor" diyor. "Maceracılar ve risk almayı seven Yaylar, şanslarını artırmak için ateşlerini kullanırlar ve hayatlarının her alanına iyi şansı deneyimlerler."

Kaynak: Sabah.com.tr - Gercekgundem.com - Derleme: uskuphaber.com

İlgili Haberler