Yeni başrol geldi!  Alparslan Büyük Selçuklu'ya dengeleri değiştirecek transfer!

Yeni başrol geldi! Alparslan Büyük Selçuklu'ya dengeleri değiştirecek transfer!

TRT1 ekranlarında yayımlanan ve Finale doğru adım adım yaklaşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı.

Son olarak Baht Oyunu dizisiyle kameralar karşısına geçen Hande Subaşı, Alparslan Büyük Selçuklu ile resmen anlaştı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisine peş peşe yeni oyuncular dahil olmaya başladı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı.

TRT1 ekranlarında yayımlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisine yeni sezonda yeni oyuncular dahil olacak.

Ağustos ayında Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezon çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Yeni bölümler ise Eylül'de ekranda olacak.

KADROYA YENİ OYUNCU DAHİL OLDU

Haber7.com sitesinde yer alan habere göre; Sayılı günler sonra ekranlara veda etmeye hazırlanan Alparslan Büyük Selçuklu hanesine yepyeni bir isim geliyor. İki sezon boyunca izleyenlere unutulmayacak anlar yaşatan Alparslan Büyük Selçuklu’yla Hande Subaşı el sıkıştı.

hazal-subasi-aras-bulut-iynemlinin-kuzeniyle-yeni-bir-aska-yelken-acti-iugg.jpg

Son olarak Baht Oyunu dizisinde üstlendiği ‘Nergis Şahin’ karakteriyle adından söz ettiren Hande Subaşı, Alparslan Büyük Selçuklu’yla gümbür gümbür geliyor. Mesleki kariyerinde Elveda Rumeli, Merhamet, Diriliş Ertuğrul, Bahtiyar Ölmez ve Baht Oyunu gibi yapımlarda boy gösteren Hande Subaşı’nın yeni rolü belli oldu.

Hande Subaşı, zaman atlaması yaşanacak olan Alparslan Büyük Selçuklu projesinde Evdokya karakteriyle izleyici kitlesini ağırlayacak.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi dev bütçelerle TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. TRT1 yönetimi Alparslan Büyük Selçuklu dizisine büyük ilgi gösteriyor. Eylül'de Alparslan Büyük Selçuklu dizisi fırtına gibi yeni kadroyla yoluna devam edecek.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine yeni gelen başrolün performansı şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

İlgili Haberler