Uzun yıllardır ekranda olmayan Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu ikilisi FOX dizisiyle dönüyor

Uzun yıllardır ekranda olmayan Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu ikilisi FOX dizisiyle dönüyor

FOX TV ekranlarında yeni bir yaz dizisi başlayacak. Oya Başar ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi ünlü isimler de dizide yer alıyor. Yeşim Ceren Bozoğlu ve Oya Başar daha önce de FOX TV'de yayınlanan O Hayat Benim dizisinde başrolü paylaşmışlardı

FOX TV ekranlarında yeni bir yaz dizisi başlayacak. Dizinin başrol kadrosu yıldızlar geçidi gibi. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haber özellikle Oya Başar hayranlarını da çok mutlu etti.

Yaz Şarkısı” dizisi FOX‘un iddialı dizileri arasında yer alıyor. Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün patronu olduğu Pastel Film’in imza attığı dizide Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can‘ın başlıca rolleri paylaşacak. Dizide okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayalini gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesi etkileyici bir dille anlatılıyor.

yaz-sarkisi-1024x681.jpg

Doğa Can Anafarta’nın yönettiği dizi Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi iki usta oyuncuyu Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, , Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç ve Selin Vardarlı gibi oyuncularla buluşturdu. Dizinin oyuncuları hafta içi okuma provasında bir araya geldi.

DİZİ NORMAL SEZONA TAŞINABİLİR

Medya kulislerinde dolaşan iddialara göre FOX TV ekranlarında yayına başlayacak “Yaz Şarkısı” dizisi yeni sezonda da ekranda olabilir.

TOZLU YAKA VURGUSU

FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka dizisi de yaz dizisi olarak başlamış ve dizi dikkat çekince FOX TV yönetimi diziyi normal sezona taşımıştı.

İlgili Haberler