Yine setlere dönüyor! Sana söz tutmayınca Erkan Petekkaya yeni rolü için imaj değiştirdi

Yine setlere dönüyor! Sana söz tutmayınca Erkan Petekkaya yeni rolü için imaj değiştirdi

Erkan Petekkaya, Sana Söz dizisiyle ekrana veda etmişti. Dizi, 14 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan 7. bölümüyle final yaparak sona erdi. Erkan Erkan Petekkaya şimdi yeni filmiyle setlere dönerken imaj tazeledi.

Oynadığı dizi ve filmlerle en çok sevilen isimlerden biri olan Erkan Erkan Petekkaya geçtiğimiz yıllarda herkesi üzmüştü.

EN KISA SÜREN DİZİ

Erkan Erkan Petekkaya'nın başrollerinde yer aldığı diziler genelde uzun soluklu oluyor. Ancak son dizisi 2 ay bile sürmedi.

BÜYÜK TALİHSİZLİK

Star TV'de yayınlanan Sana Söz dizisi izlenme rekorları kıracak beklentisiyle dev bütçeler ayrılan bir dizi olmuştu. Ancak dizi sadece 7 bölüm sürdü.

O KIZ DİZİSİ DE TUTMADI

Erkan Erkan Petekkaya sonrasında Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisiyle setlere dönmüştü. Bu dizi de tutmadı ve 24.bölümde final yaptı.

ERKAN Erkan Petekkaya YENİ İMAJIYLA GERİ DÖNDÜ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Erkan Erkan Petekkaya yeni filmiyle setlere döndü. Ancak görenler Erkan Erkan Petekkaya'yı tanımakta güçlük çekiyor.

Erkan Petekkaya, yeni filmi “Bana Sor” için Adıyaman‘ın Kahta ilçesinde sete çıktı. Tera Film‘in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Erkan Petekkaya “Halil” karakterine hayat verdiği film için imajını yeniledi ve bıyık bıraktı.

whatsapp-image-2023-06-02-at-23-47-59.jpg

İbrahim Şengil’in yapımcılığını üstlendiği filmde Özlem Maden “Dünya”, Zeynep Gülmez “Feride”, Erdem Kaynarca “Boran”, Enes Külahçı “Atakan”, Umut Karadağ “Rıfat”, Aycan Koptur “Makbule”, Cansu Fırıncı “Mehmet”, Sami Aksu “Pak Selo”, İrem Bügrüoğlu “Gamze”, Nazan Beyazıt “Zeliha”, Serbülent Soylu “Bekir” rol alıyor. Senaryosunu Sezgin Irmak, Lütfü Albayrak ve Kurtuluş Balekoğlu’nun yazdığı filmde Adıyaman Kahta‘da 15 yılını hapiste geçirmiş ve hiç evlenmemiş ustabaşı Halil sevdiği kadının emaneti olan Dünya’yı korumak üzere Adıyaman’a getirir. Peki Halil verdiği sözü tutabilecek midir?

YENİ DİZİ OLACAK MI?

Öte yandan birçok kişi Erkan Erkan Petekkaya'nın yeni dizi anlaşması yapıp yapmayacağını merak ediyor. Usta aktör henüz bir anlaşma yapmış değil. Petakkaya hayranları dört gözle yeni dizisini bekliyorlar. Usta aktörün filmin çekimleri biter bitmez dizi sektörüne geri dönmesi bekleniyor.

İlgili Haberler