Gezginler için Üsküp'te nerede ucuza yemek yenir?

Gezginler için Üsküp'te nerede ucuza yemek yenir?

Kuşkusuz başkent Üsküp'e gelen bir çok gezgin instagram hesabım üzerinden ulaşarak ucuza nerede yemek yenir şeklinde sorular yöneltmekteler bende açıklıyorum

Başkent Üsküp Makedonya'da biraz daha pahalı bir yer diğer şehirlere göre. Ancak Türkiye'ye göre yine de ucuz olduğu söylenilebilir.

Şimdi sizler için Üsküp'e geldiğinizde nerelerde ucuza yemek yenilebilir bunu kendi gözlemlerimle kısa ve öz bir şekilde anlatacağım.

Daha ayrıntılı bilgiye ihtiyacı olanlar instagram hesabım üzerinden bana ulaşabilirler www.instagram.com/gidilesinet

Türk çarşısı içerisinde eğer kuru fasülye ve köfte yemek istiyorsanız uğrak noktanız mutlaka Turist restaurant ve çevresinde ki minik mekanlar olsun. Tecrübeyle sabittir ki burada ki yerler aynı ürünleri satan yerlere göre daha ucuz ve daha ilgili.

Aynı zamanda ekmek sıcacık ve tereyağlı bir şekilde getiriliyor.

Yeni şehir  tarafında ise bunu da mutlaka bir kenara yazın Ramstore AVM içerisinde Anatolia pide&kebap. AVM'nin üst katında ki yemek katında.

Hem porsiyonları dolu hem de çok ucuz. Söylemedi demeyin

Dilim Pizza yemek isteyenler için ise Meydanın göbeğinde bulunan Pelister'den 200 m ileri gidip ana caddeye çıkınca karşı tarafa geçerek sağ taraftaki otobüs durağının dibindeki dilim pizzacı tercih edilebilir. 2 Büyük dilim pizzayı 70 denardan satıyorlar.

Şimdilik kısa ve öz önerilerim bunlar.

Daha fazla ayrıntı merak edenler instagram'dan ulaşabilirler. www.instagram.com/gidilesinet