Ekonomist Artuğ Çetin altını olanları üstüne basa basa uyardı! Kaybetmemek için bunu yapın

Ekonomist Artuğ Çetin altını olanları üstüne basa basa uyardı! Kaybetmemek için bunu yapın

Altını olanlara ekonomistlerden uyarılar peş peşe geliyor! Piyasalar dalgalanırken zarara uğramamak için yapmanız gerekenler nelerdir? İşte Ekonomist Artuğ Çetin tarafından yapılan uyarıya ilişkin detaylar...

Son günlerde dolar ve euro kurundaki inanılmaz yükseliş piyasalarda büyük hareketliliğe yol açmış durumda. Vatandaşlar nereye yatırım yapacağını bilemiyor. Güvenli liman olarak bilinen altın ise yine tercih nedeni olmuş durumda.

EKONOMİSTLERDEN ALTINI OLANLARA UYARILAR

Yeniakit.com.tr'de yer alan habere göre; Ekonomist Dr. Artuğ Çetin, son dönemde akıbeti merakla tajkip edilen altın fiyatlarıyla ilgili bomba tahminler yaptı.

ZARAR ETMEMEK İÇİN NE YAPILMALI?

Altını olanların zarar etmemesi için yapması gerekenleri sıralayan Ekonomist Dr. Artuğ Çetin, yatırımcıları ilgilendiren önemli bir uyarıya dikkat çekti.

Altın fiyatlarına başarılı tahminleriyle tanınan ekonomist Dr. Artuğ Çetin'den dikkat çeken bir öngörü geldi.

Artuğ Çetin yaptığı açıklamada, "Altında kar edeceksiniz. Siz siz olun. Ne olur ne olmaz diyorum. ABD, 1929 buhranı sonrası altın saklamayı 40 yıl yasaklayıp cezalandırmıştır. Onu o gün ABD yapmıştı. Dönemsel değişimlerde altına böyle müdahaleler gelebilir.

altinda-ortalik-karisacak-gibi-ekonomist-artug-cetin-ustune-basa-basa-uyardi-altini-olan-bunu-yapsin-c39828.png

Perakende altın kalmayabilir. Sanal altın zaten hikaye. O yüzden geç kalmadan altın alın.

Paranızın bir kısmını fizikselde değerlendirin. Altınınızı tutun.

Altını olanlar altınını muhafaza etsin.

PANİK HAVASINDAN KAÇINMAK GEREKİYOR

Öte yandan birçok ekonomist yatırımcıları uyarıyor ve panik havasından kaçınmak gerektiğine dikkat çekiyor. Altını olan vatandaşların altınlarını paniğe kapılarak satmamasını isteyen ekonomistler vatandaşların uzun vadede altın sayesinde kazançlı çıkacağına dikkat çekiyorlar.

İlgili Haberler