Daha Etkili ve Gür Kaşlara Sahip Olmak İstiyorsanız İşte Size  En Etkili 5 İpucu

Daha Etkili ve Gür Kaşlara Sahip Olmak İstiyorsanız İşte Size En Etkili 5 İpucu

Makyaj yaparken kadınların en çok dikkat ettiği noktalardan birisidir Kaşlar. İşte Güzellik uzmanlarının önerileriyle etkili kaşlara sahip olmanın sırları

Etkileyici ve gür kaşlara sahip olmak her kadının istediklerinden biridir. Etkileyici ve gür kaşlara sahip olmak ise hiç zor değil.

Vereceğimiz küçük tüyolar sayesinde sizin de etkileyici ve gür kaşlarınız olacak. İşte Sağlıklı kaşlara sahip olmanız için bilmeniz gerekenler. Öğrendiğinizde çok kolay olduğunu göreceksiniz.

Güzelliğine önem veren kadınlar arasında Gür kaş trendi son birkaç yılda olduğu gibi önümüzdeki sezonların kaş trendlerine yön vermeye de devam etmektedir.
 

1. İLK OLARAK KAŞLARINIZI TARAYIN

Etkileyici Kaşlar için ilk uygulama Kaşlarınızı taramak olmalıdır ; kaş köklerdeki kan dolaşımını hızlandırmaktadır. Bu işlem kaşların beslenerek daha kolay uzamasını sağlayacak ve hızlandıracaktır. 

2. DOĞRU BESLENMEYE DİKKAT EDİN

Biotin içerikli somon önerilen yiyecekler arasındadır, ayrıca avokado meyvesi, protein deposu yumurta gibi besinler tüketmek kaş ve saçlarınızın uzamasını sağlamaktadır. 

3. KAŞ DİPLERİNE MASAJ YAPIN

Kaş diplerinize nazik dokunuşlar ile masaj yapmak tıpkı tarama uygulamasındaki gibi kan dolaşımınızı hızlandırmakta ve kaşları beslemektedir. Bu yöntemde kaşların hızlıca uzamasını sağlayacaktır. 

4. LOSYON VE KREMLERE DİKKAT ETMELİSİNİZ

Dikkat etmeniz gereken bir diğer uyarı ise Yüz bakımınız için kullandığınız ürünlerdir. Bu kremler tüy köklerini tıkayarak kaş büyümesini engelleyebilir. Bu yüzden cilt bakım ürünlerinizi, kaşlarınıza yoğun bir şekilde uygulamaktan kaçınmanız gerekmektedir. 

5. BESLEYİCİ SERUMLARDAN DESTEK ALMALISINIZ

Son olarak İçerikler bakımından zengin bir formüle sahip kaş serumları, kaşlarınızı besleyerek kalınlaşmasını sağlayacak ve yeni kaş üretimini de bu sayede hızlandırmaya yarayacaktır.

Eğer sizlerde güçlü kaşlara sahip olmak istiyorsanız bu bilgilerden faydalanabilirsiniz.. 

İlgili Haberler