Çekimleri Ordu'da yapılacak Sağ Salim filminin 3.sezonu geliyor! Filmde başrol değişti

Çekimleri Ordu'da yapılacak Sağ Salim filminin 3.sezonu geliyor! Filmde başrol değişti

Sağ salim filmi geri dönüyor. 3.sezonuyla vizyonda olacak olan Sağ Salim filminde başrol değişti. Filmin çekimleri ise Ordu'da yapılacak

Sağ Salim filmi çok sevilmişti. Sivas Suşehrili olan Ersoy Güler tarafından çekilen film büyük ilgi görmüştü.

Show TV ekranlarında bir dönem fırtınalar estiren Yeni Gelin dizisinin de arkasındaki isim olan Ersoy Güler şimdi de Sağ Salim filminin 3.sezonunu seyircilerle buluşturacak.

SAĞ SALİM FİLMİNİN 3.SEZON ADI DA BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Sağ Salim filminin adı yeni sezonda “Sağ Salim Ölü Ya da Diri” olacak.

“Sağ Salim” film serisinin yeni projesi “Sağ Salim Ölü Ya da Diri” 7 Temmuz’da sete çıkacak. Ersoy Güler‘in yazıp yöneteceği filmde önemli bir değişiklik yaşandı. İlk iki projede Burçin Bildik‘in başrol oynadığı film serisinin yeni başrol oyuncusu son olarak “Güldür Güldür Show”daki performansıyla beğeni toplayan sektörün en başarılı oyunculardan Toygan Avanoğlu oldu.

Sinemalarda seyirciyle buluşması planlanan filmin yeni kadın başrol oyuncusu da yakın zamanda “Yasak Elma“da rol alan yetenekli yıldız Pelin Orhuner oldu. Ordu’nun eşsiz güzellikteki yaylalarında çekilecek olan “Sağ Salim Ölü Ya da Diri” filminde “Muhtar” rolüne yine değerli oyuncu Hüseyin Avni Danyal hayat verecek. Filmin yapımcılığını Fatih Ay‘ın patronu olduğu PRT Entertainment Film ile Komedram Film üstlenecek.

( Hüseyin Avni Danyal, Kanal D ekranlarında pazar akşamları yayımlanan Yargı dizisinde Metin amir karakterine hayat veriyor. Yargı dizisinin başrol kadrosunda Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. ) Hüseyin Avni Danyal'ın yeni sezonda da Yargı dizisinde yer alması bekleniyor.

Öte yandan Ersoy Güler bir de dizi hazırlığı yapıyor. Adana‘da çekilecek olan dizi Kuzey ve Güney Adana arasındaki çatışmayı çok etkili bir aşk hikâyesi üzerinden ele alacak

İlgili Haberler