2021 yılının hem makyaj hem de cilt bakımında yükselen trendi kesinlikle işe yarıyor

2021 yılının hem makyaj hem de cilt bakımında yükselen trendi kesinlikle işe yarıyor

Eğer cilt bakımına dikkat eden biriyseniz bu makyaj trendi hoşunuza gidecektir. Kesinlikle işe yarıyor ve güzelliğinize güzellik katıyor

2021 GÜZELLİK TRENDLERİ NELERDİR? ÖNE ÇIKAN CİLT BAKIM VE MAKYAJ TRENDLERİ!

Modada olduğu gibi güzellikte de neredeyse her gün yeni bir trendle karşılaşıyoruz. 2021 yılının hem makyaj hem de cilt bakımında yükselen trendleri var. Hem zamana hem gündeme hem de popüler kültüre uyum sağlayan yeni bir yıl güzellik trendlerini sizler ile paylaşıyoruz. İşte 2021 cilt bakım ve makyaj trendleri!

2020 yılının bize öğrettiği en büyük kazanç, güven alanımızın dışında birtakım zorluklar karşısında hayatta kalabilmeyi öğrenmiş olmamızdır.  Kendi sınırlarımızı, tepkilerimizi ve iç dünyamızı artık daha iyi biliyor kendimizi daha iyi tanıyoruz. Evde geçirdiğimiz zaman ile bakım rutinlerimiz daha da artarken, cilt bakımına olan ilgi de arttı. Tiktok ve instagram üzerinde belirtilen yeni ritüeller ise güzellik salonlarına gidemediğimiz zamanları telafi etmeye yaradı. Cilt bakımı alışverişi tarzımız değişse de güzellik ürünlerine olan tutkumuz hiç değişmedi. 2021’de aynı etkide büyümesi hatta katlanması beklenilen cilt bakım ürünleri tüm profesyonel konuları ev konforunuza taşıyacak!

Kore Cilt Bakımına Olan İlgi Artıyor!

Kore kozmetiği tarafından tüm dünyaya yayılmış esans akımı bu yılında en popüler trendlerinin arasındadır. İster amacınız cildinizi nemlendirmek olsun ister özel bir cilt probleminiz olsun. Cilt bakımı rutinini zenginleştirecek bir esans mutlaka vardır!

Vegan Güzellik Ürünleri!

2021 in güzellik trendlerinden birisi olarak çok yaygınlaşmaya başladı. Cildimiz için zararlı kimyasalları reddetmeye ve sürdürülebilirlik alanında adım atılan markaları tercih etmeye başladık. Hayvanların üzerinde test edilmeyen zulüme karşı olan ürünleri aramaya özen göstermeye başladık! 2021’in güzellik trendlerinde vegan güzellik akımıyla beraber cilt bakımı rutinlerinde de bitkisel yağın kullanımının popüler hale gelmesi kaçınılmaz olmuştur. Deneyimlediğimiz ve bildiğimiz yağların dışında her geçen gün yeni olan organik bitkisel yağları keşfetmeliyiz.

Sade Bir Ten Makyajı!

Pudrasız, fondötensiz ve allıksız ten makyajını düşünebiliyor musunuz? Mükemmel bir cilt bakımı rutini ile cildinizi canlı göstermek artık mümkün! Canlı görünüm için kendinden parlak cilt ve birazcık highligter yeterli olacaktır.

Böylelikle istediğiniz pürüzsüz, canlı ve parlak bir cilde sahip olacaksınız!

İlgili Haberler