2 gün içinde başvuran emeklilere 7.500 TL ödeme var! Banka duyuru yaptı

2 gün içinde başvuran emeklilere 7.500 TL ödeme var! Banka duyuru yaptı

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emeklilere 7.500 TL ödeme yapılacak

Bankaların promosyon yarışı devam ederken **iş Bankası emeklilere tam 7.500 TL** ödeme yapacağını duyurdu. Çok sayıda banka tarafından ödenen promosyon ödemelerinde İş Bankası yeni bir dönem başlattı.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada bankaya 2 gün içinde başvurmak gerekiyor. Yılın kampanyasını duyuran İş Bankası bu süreyi uzatacak mı henüz bilinmiyor.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON

İş Bankası herkese 7.500 TL ödeme yapmıyor. Bazı müşterilerine banka yönetimi daha öz ödeme yapabiliyor. Emeklilere ödenen promosyon ücretleri alınan maaş tutarına göre değişiyor. Promosyon ücretlerinin Temmuz ayında yapılacak zammın ardından değişmesi bekleniyor.

10.000 TL promosyon iddiası!

Bazı haber sitelerinde 10.000 TL promosyon ödemesi yapılacağına dair iddialar dolaşıyor. Ancak bu iddialar doğru değil. Birçok banka promosyon ücretleriyle ilgili gerçek rakamı açıkladı.

İŞ BANKASI 7.500 TL ÖDEME YAPACAK

Örneğin; İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emeklilere ödenecek olan promosyon ödemesiyle ilgili detaylar paylaşıldı. İş Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle oldu;

SON BAŞVURU İÇİN 2 GÜNÜNÜZ KALDI - 31 MAYIS 2023

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Emekli Maaşımı İş Bankası’na Taşıyarak Emekli Promosyonumu Nasıl Alırım?

emekli-promosyon.jpg

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası'na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmamaktadır.

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.

İlgili Haberler