Emekli promosyonunda daha iyisi bulunmuyor! Son 3 gün! Garanti BBVA rekor promosyonu duyurdu...

Emekli promosyonunda daha iyisi bulunmuyor! Son 3 gün! Garanti BBVA rekor promosyonu duyurdu...

Garanti BBVA, rekor emekli promosyonu verecek. Başvuru için son 3 gün

Bankaların emeklilere ödemiş olduğu promosyon ücretlerindeki yarış sürüyor. Bu kapsamda **Garanti BBVA tarafından rekor promosyon** ödemesi yapılacak. Banka yönetimi tarafından yapılan duyuruda emeklilerin alacağı ödemeye ilişkin detaylar paylaşıldı.

BAŞVURAN PARASINI HEMEN ALACAK

Birçok banka tarafından ödenen promosyon ücreti sadece başvuru üzerine ödeniyor. Emeklilerin büyük bir bölümü bu ödemeden habersiz. Başvuru yapılmadığı takdirde ödeme yapılmıyor ve para bankaya kalıyor.

Aslında bu kötü bir şey değil. 3 gün içerisinde Garanti BBVA'ya emekli maaşını taşıyan emekliler **rekor promosyon** ödemesi almaya hak kazanacaklar. Çok sayıda banka emeklilere 3.500 TL ile 7.500 TL arasında bir ödeme yapıyor.

Ancak Garanti BBVA bu ödemeye ek olarak 1.000 TL daha ödeme yapıyor. Toplamda bir emeklinin Garanti BBVA'dan alacağı ödeme 8.500 TL'ye ulaşmış oluyor. Garanti BBVA, tarafından yapılan açıklamada yapılacak ödemeye ilişkin detaylar ile son başvuru tarihi hakkında da detaylar paylaşıldı.

İşte Garanti BBVA tarafından yapılan duyurunun detayları;

Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklama

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın.

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 31 Mayıs 2023’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

  • Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!
  • Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT ve havale işlemleri dahil değildir.)

Siz de şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olun, Garanti BBVA emekli promosyonu ödemelerinden hemen yararlanın.

İlgili Haberler