Zenginliğine meraklı 3 burç! Gözleri doymuyor.. Onlarla yola çıkmak çok büyük bir hata

Zenginliğine meraklı 3 burç! Gözleri doymuyor.. Onlarla yola çıkmak çok büyük bir hata

Bazı insanlar paraya düşkünlüğüyle bilinir. Bu insanların paraya düşkün halleri, hal ve tavırlarından hatta kıyafetlerinden dahi belli olur. Ancak paraya düşkünlükleri sizinle paylaşacakları anlamına gelmez! İşte paraya düşkün 3 burç...

Bazı insanlar paraya düşkünlüğüyle bilinir. Genelde bu insanların dış görünümü de oldukça zengindir. Ancak öyle bir huyları var ki canı istediği şeylere binlerce lira harcarken bazen ödediği bir çay veya kahvenin lafını yaparlar. Cepleri hep para dolu, hep daha çok para isteyen, zaman zaman cimrilikleri de tutan bu burç insanlarıyla bir yere giderken iki kere düşünün. Ya da en iyisi paranız olduğundan emin oldu.

Halktv.com.tr'de yer alan bir içerikte, paraya düşkünlüğüyle bilinen 3 burç insanını açıklamışlar.

alexander-grey-8a5ej1-mmq-unsplash.jpg

PARAYA DÜŞKÜN 3 BURÇ

KOÇ

Özgüveni yüksek Koç burcu kendini kanıtlamak söz konusu olduğunda tam bir girişimcidir. Yatırımı ve riskli yollardan para kazanmayı severler. Bu Koç burcunu hem mutlu eder hem de patron olma hevesine yönlendirir. İş yaşamında motivasyona önem veren Koç burcu hedefe kitlendiğinde birlikte yaşadığı insanları zor durumda bırakabilir. Harcamaları çeşitlendirmeyi severler ve birikim yapmak Koçlar için oldukça zordur. Pahalı ürünleri almayı ve bunu anlatmayı severler.

ASLAN

Girdiği her ortamda dikkat çekmeyi başaran Aslan burcu için para biriktirmek çok zordur. Çünkü Aslan burcu bir şeyi beğendiyse fazla düşünmez, anın tadını çıkarır ve harcar. Muhtaç olmayı sevmeyen Aslan burcu arkadaşlarına ve çevresine karşı oldukça cömerttir. Borsada ve finansal konularda başarılı olan Aslanlar, gösterişe ve lükse düşkündür.

BOĞA

Kendini idare edecek kadar mutlaka para bulmayı başaran Boğalar, sonuca ulaşmayı sever. Üretimi seven Boğa burcunun yatırımları sadece paraya yönelik olmaz, Antikalara ve diğer yatırım araçlarına da meraklıdır. Hobilere, seyahate, pahalı restoranlara, güzelliğe ve bakım merkezlerine para harcamayı sever. Her ne kadar çevresi tarafından eli sıkı denilse de bir Boğa sevdikleri için para harcamayı sever. Para kazanma konusunda da hırslı olan Boğalar, konfor sunan alanları sever.

BU BURÇLARIN CEBİNDE İSE AKREP VAR

Her burcun kendine has özellikleri var. Genelde burç ve yükselen burç özellikleri, insanların analiz edilmesi ve doğum haritasındaki gezegenlerin evlerine göre belirlenmiştir. Yapılan analizler ve araştırmalar sonucu gelmiş geçmiş en cimri ve eli sıkı burçlar ortaya çıktı.

Posta.com.tr'de yer alan içeriğe göre; En Cimri 3 Burç insanı ve özellikleri,

sasun-bughdaryan-eyoabih-riy-unsplash.jpg

EN CİMRİ 3 BURÇ! AMAN YOLA ÇIKARKEN DİKKAT EDİN...

OĞLAK

Oğlak burçları her zaman hırslı ve çalışkan yapılarıyla dikkat çeker. Oğlak burcu olan kişiler para kazanmayı çok sever. Ancak konu para harcamaya gelince oğlak burçlarından bu performansı bekleyemezsiniz. Çünkü onlar para harcamayı hiç sevmezler.

Maddeci Oğlakların en büyük fobisi para harcamak olarak biliniyor. Onlardan her şey isteyin ancak para asla istemeyin. Özellikle sakın borç almayın. Oğlak burçları parayı harcamak için değil biriktirmek için kazanıyor. Bu sebeple ondan eli açık davranışlar beklemek doğru olmaz.

AKREP

Akrep burçları genellikle keyfine düşkün olur. Bu sebeple parayı harcamayı çok sevdikleri düşünülebilir. Ancak durum böyle değildir. Akrep burçları hesap, kitap işlerini çok sever.

Akrepler para ödemeyi değil ödetmeyi severler. Hesap öderken bir adım geride dururlar.

Akrep burçları genellikle birikim yapmaktan yana onur. Onları savurgan davranışlarda bulunurken göremezsiniz. Akrep burçları çalışmayı sever ve durmaksızın çalışır. Ancak kazandığı parayı harcamaz.

BAŞAK

Başak burçları her zaman kusursuzu ister. Standartları her zaman yüksek olan başak burçları, istediklerini elde etmek için durmadan çalışır.

Başak burçları çalışmayı ve para kazanmayı çok sever. Ancak konu para harcamaya gelince başak burçlarını ortada göremezsiniz.

Başak burçları sadece ihtiyaçları doğrultusunda harcamalar yapar. Her kuruşun hesabını yapan başak burçları, genellikle çok cimri olur. Ayrıca çok tutumlu olan başak burçları, genellikle kazandığı parayı biriktirmeyi sever ve bundan çok keyif alır.

Kaynak: halktv.com.tr - posta.com.tr