TRT1'den Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için yıkıcı karar! Seyirciler çok tepkili

TRT1'den Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için yıkıcı karar! Seyirciler çok tepkili

TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ne zaman final yapacak açıklandı

TRT1'den Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için seyircileri yıkan karar. Gelen bilgilere göre bazı haber sitelerinde TRT1'den Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için final kararı verildiği öne sürülmüştü.

TRT1 YÖNETİMİ HERKESİ ÇOK KIZDIRDI

Basında yer alan iddialar yalanlanmadı. Gelen bilgilere göre **TRT1'den Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için final** kararı çıktı. Bu durum seyircileri çok üzdü. Dizinin gelecek sezonda devam edeceği öne sürülüyordu.

Ağustos ayında yeni sezon çekimlerinin başlayacağı ve Eylül ayında da ekrana geleceği beklenmekteydi.

Ancak, beklenmedik bir şekilde **TRT1'den Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için final kararı** geldi. Bu durum seyircileri çok üzdü.

Haberler üstelik doğru da çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde şu ifadelere yer verildi;

Barış Arduç'un ayrılık kararından sonra Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kaderi belli oldu.

Barış Arduç devam etmesi planlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılma kararı almış, bu durumun dizinin kaderini nasıl etkileyeceği merak konusu olmuştu. Karar çıktı ve Emre Konuk bugün ekibe dizinin final yapacağını bildirdi. Fenomen dizi 61. bölümde veda ediyor.

TRT1'DEN AÇIKLAMA YAPILMADI

Öte yandan henüz Barış Arduç'un ayrılığıyla ilgili TRT1 herhangi bir açıklama yapmış değil. Seyirciler en azından dizinin 1 bölüm daha devam etmesini ve Barış Arduç'un projede yer almasını istiyorlar.

İlgili Haberler