Serdar Ortaç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Hanım İçin Kullandığı İfade Olay oldu

Serdar Ortaç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Hanım İçin Kullandığı İfade Olay oldu

Serdar Ortaç Haber Global ekranlarında Buket Aydın'ın programına konuk oldu. Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine hanım için bakın neler söyledi..

Geçmişte Kredi borçları nedeniyle bir süre gündem olan Serdar Ortaç bu kez konuk olduğu programda AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşi Emine hanımla ilgili kullandığı ifadeyle olay oldu.

Serdar Ortaç yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan için Tayyip Ağabey ve Emine Hanım için ise Emine Abla ifadelerini kullandı..

Buket Aydın Kendisine İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ MADDİ DURUMUNUZU KURTARMAK İÇİN Mİ İKTİDARA YAKIN DURUYORSUNUZ? sorusunu yöneltti.

Serdar Ortaç ise bu soruya bomba bir cevap verdi..

Serdar Ortaç Buket Aydın'ın dikkat çeken sorusuna verdiği yanıtta Devlet olmazsa hiçbir şey olmaz. Ben devletçi bir adamım. Devletin başına Kemal Kılıçdaroğlu geçse onu da savunurum. Tayyip Erdoğan varsa yine savunurum. Yarın başkası gelse onu da savunurum. Zamanında yaptım o hataları. Anladım devlet olmazsa biteriz. 

Ama özel olarak sorarsanız... Ben Tayyip beyi kişilik olarak seviyorum. Emine ablamı da... İnsanlıklarını gördüğüm için seviyorum. Kimse görmüyor ki atıp tutarlar. Yakın temasım oldu. Ama devletin başında falan diye değil. Bana ne kıyağı olacak. 

Devletin başında olduğu için seviyorum, bizi bir arada tuttuğu için seviyorum. Hatalarını kabul ettiği için seviyorum. Daha ne diyeyim ki. 

İfadelerini kullandı. Serdar Ortaç'ın açıklamaları kısa Sürede Türkiye gündemine oturmayı başardı.

İlgili Haberler