Onlar Hep Burnunun Dikine Gidiyorlar! Asla Söz Dinlemeyen 3 Burç

Onlar Hep Burnunun Dikine Gidiyorlar! Asla Söz Dinlemeyen 3 Burç

Bazı burç insanları asla söz dinlemez ve burunlarının diklerine giderler. Söz dinlemedikleri gibi onlarla anlaşmak çok zordur. Akşam gazetesi o burç insanlarını açıkladı.

Bazı burç insanları inatçılıkları ile bilinir. Bu burçlar, burnunun dikine gitmeyi sever. Ayrıca en son sözü hep onlar söylemek ister. Hedeflerine bağlı oldukları için, karar verdikleri şey için sonuna kadar savaşır ve onu durdurmak isteyen hiçbir kimseyi dinlemez. Bu burçları az çok tahmin etmişsinizdir. İnatçı, hırslı ve özgürlüklerini düşkün denilince akıllara elbette Kova, Akrep ve Boğa gelir.

Akşam Gazetesi burnunun dikine giden, inatçı mı inatçı 3 burcu açıkladı.

En İnatçı 3 Burç

Akrep

Akrepler, akıllarına koydukları yapmalarıyla bilinir. Ayrıca, biraz da kindar oldukları için hedefleri ne olursa olsun onlar için her şey mübahtır. Sonu ne olursa olsun burnunun dikine dikine gitmeyi de sever. Acı veya tatlı sonuçlarına da göğüs gere gere katlanır.

Boğa

Bir keçinin bir de boğanın inadı oldukça can sıkıcı olabilir. İnandıklarından vazgeçmeleri oldukça zor oldukları için asla tartışılmaz. İnadını da göstermekten çekinmeyen Boğalar, karşına geçeni alt etmeden masadan kalkmaz.

Kova

Özgürlüğüne düşkün olduğu kadar zeki olan Kovalar, burnunun dikine gitmeyi sever. İnatlaşmaktan asla kaçınmaz. Doğru bildiği ne var ise yanlış olsa da sonuna kadar savunur.

İlgili Haberler