Doğuştan Zeki 3 Burç! Anlama Yetenekleri Çok Yüksek

Doğuştan Zeki 3 Burç! Anlama Yetenekleri Çok Yüksek

Bazı burç insanları doğuştan zeki oluyor ve hayatlarında çok başarılı oluyorlar. Akşam gazetesi tarafından yayınlanan haberde, doğuştan zeki 3 burç insanı açıklandı.

Bazı burçlar, 'leb' demeden 'leblebi' demek istediğiniz anlamakta usta! Bu burç insanları pratik ve kıvrak zekalarıyla her işin üstesinden gelirken, sosyal hayatta da çok seviliyor. Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde doğuştan zeki 3 burç hakkında detaylara yer verildi. Bu 3 burç ortak özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Doğuştan Zeki 3 Burç

Koç

Koçlar, olaylar karşısında aldıkları kararlarla sizi şaşırtabilir. Panik havasını sevmeyen koçlar, oldukça hızlı düşünerek direk çözüme kavuşurlar. Olayları göğüslemesiyle meşhur koç, yardım almaktan pek hoşlanmaz.

Başak

Temizlik denilince akıllara gelen başaklar, dış görünüşünün yanı sıra iş ve sosyal hayatında da oldukça etkilidir. Pratik zekanın temsilcisi olan başaklar, iş bitiricidir.

Oğlak

Sabrın ve zekanın temsili olan oğlaklar, emin adımlarla ilerleyerek her zaman doğruya ve başarıya kavuşur.

Akşam gazetesinde yer alan bir diğer haberde ise, sınavlara çalışmadan sınıfı geçen, öğrenme kabileyi açık burçlara yer verildi.

Sınavlara Çalışmadan Sınıfı Geçen 3 Burç

Koç

Pratik zekaları ve lider ruhlarıyla bilinen koçlar, zekasını her zaman doğru yerde kullanır. Dinlediğini veya okuduğunu anında hafızaya kaydettiği için her işin üstesinden gelerek başarıya ulaşır.

Kova

Duygusal kovalar da çözüm odaklıdır. Her soruya bir çözüm üretebilen kovalar, ders çalışmasa dahi sınıfı geçebilir. Çünkü zeka ve akıl yürütme konusunda oldukça yeteneklidir.

Yay

Eğlen denilince akıllara gelen yaylar, çok gezen mi yoksa çok okuyan mı sorusunun tam karşılığıdır. Çünkü cevap net olarak gezmektir. Bilgiyi gezerek ve eğlenerek alan yaylar, sınavlarda da her zaman şanslıdır.

İlgili Haberler