Muharrem İnce Kafe Ve Restoranların Açılış Kararı Sonrası Öyle Bir İsyan etti ki olay oldu

Muharrem İnce Kafe Ve Restoranların Açılış Kararı Sonrası Öyle Bir İsyan etti ki olay oldu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce lokanta - kafe ve restoranların açılışıyla ilgili kararın duyurulması ve sokağa çıkma yasağının esnetilmesiyle ilgili kritik bir çıkış yaptı..

Uzun bir süredir Türkiye'de korona tedbirleri kapsamında akşam saatlerinde sokağa çıkma yasağı başlıyor. Herkes normalleşme kapsamında kafe ve restoranların açılacağını düşünüyor aynı zamanda sokağa çıkma yasağının kaldırılacağını  ümit ediyordu.

Ancak Türkiye'de kritik bir karar alındı. Buna göre kafe ve restoran gibi işletmeler pazar günü hariç akşam 21.00 a kadar hizmet verebilecek. Sonrasında ise sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

İşte bu durum Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem ince'nin gözünden kaçmadı. Sosyal medya hesabından kritik bir paylaşım yaptı.

303464-604x321.png

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce şunları yazdı: İnce, ''Covid fırsatcılığı yapıp, sistematik olarak yaşam tarzımıza müdahele ediyorsun. Bu virüs 22.00’den sonra mı bulaşıyor? Bu virüs sinemada, tiyatroda, müzikli ortamlarda mı bulaşıyor? Aldığın kararlar adil ve tutarlı kararlar değil, keyfidir. Bu keyfiyet düzenini değiştireceğiz'' ifadelerine yer verdi.. 

Muharrem İnce'nin sorusu kısa sürede Türkiye gündemine oturdu.. Öyle ki CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gerçek Gündem haber sitesi bile haberleştirdi.

Ancak tuhaf bir hata yapılmıştı haberde.. Muharrem İnce için Memleket Partisi Genel Başkanı diye bahsedecekleri yere Gelecek Partisi genel başkanı diye bahsedilmiş. Oysa o partinin Başkanı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dostu olarak duyurdu Ahmet DAVUTOĞLU..

İlgili Haberler