Müge Anlı İle Kavgalı Oldukları Söyleniyordu Arif Verimli Ne var ne yok her şeyi Açıkladı

Müge Anlı İle Kavgalı Oldukları Söyleniyordu Arif Verimli Ne var ne yok her şeyi Açıkladı

Uzun yıllar Müge Anlı İle Tatlı Sert programında yer alan ve ATV ekranında bulunan Arif Verimli hakkında çıkan iddialar sonrası suskunluğunu bozdu..

Kuşkusuz Türk televizyon izleyicisi Arif Verimli'yi çok sevmişti. Arif Verimli ATV ekranında yıllarca yer aldı ve Müge Anlı'nın programında yorumlarda bulundu.

Ani ayrılığı herkeste şaşkınlık yarattı.

Onlarca dedikodu çıktı hakkında. Hatta onlardan birisi başka kanala gideceği yönünde olduğu.. Bir başka dedikodu ise Müge Anlı arasında kavga olduğu yönündeydi. Her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor ve Biz Üsküp Haber olarak Arif Verimli'nin sosyal medya hesaplarını yakından takip etmekteyiz.

Saçma sapan iddialar ortaya çıkınca Arif Verimli artık daha fazla dayanamayarak sosyal medya hesabından suskunluğunu bozdu ve gerçekleri açıkladı..

Arif Verimli'nin Müge Anlı İle Tatlı Sert programından ayrılık nedenini açıkladığı açıklamasındaki ayrıntılar şu şekilde oldu..

2-5z5z.jpg

" Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum."

Evet Arif Verimli ayrılık kararının tamamen sağlığı nedeniyle olduğunu dile getirdi. Şimdi Üsküp Haber olarak çok merak ediyoruz Arif Verimli ile Müge Anlı'nın kavgalı olduğunu iddia eden yalan haber yayan siteler bu açıklamayı haberleştirecek mi..

Çok iyi biliyoruz ki Arif Verimli asla kişisel çıkar ve menfaatlerini güdecek bir isim değil.

Türkiye onu öylesine çok sevdi ki ekranda olmasa bile sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımları dikkatle takip etmektedir..

İlgili Haberler