Müge Anlı Emekli Oluyor iddiası! Beklenen Açıklama Geldi

Müge Anlı Emekli Oluyor iddiası! Beklenen Açıklama Geldi

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı hakkında emeklilik kararı aldığına dair bir iddia ortaya atıldı.

Türk televizyon tarihinde 13 yıldır ekran başında bir çok konuyu işleyen Müge Anlı adeta halkın çok sevdiği bir fenomen haline geldi.

Yayına başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona geçtiğimiz ayın sonunda başlamıştı.

Medya Başkent Adlı bir internet sitesi İrem Arslan imzalı haberinde Müge Anlı'nın emekli olacağına dair bir haber yayınladı.

Müge Anlı'nın bir süre sonra emekli olarak ekrana veda da edeceği öne sürüldü.

Oysa ATV kaynaklarından edindiğimiz bilgiye Müge Anlı'nın kanaldan ayrılması veya ekrana veda etmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Müge Anlı'nın yakın çevresine daha uzun yıllar ekranda olmak istediğini ve çözülemeyen olayları çözmeye devam etmek istediğini söylediği belirtiliyor.

MEDYA BAŞKENT ADLI SİTEDEKİ HABERDE NE YAZIYORDU?

Son gelen bilgilere göre Son Medya’dan bir muhabire yemek çıkışı vermiş olduğu demeçte en fazla bir veya birkaç yıl daha ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programını devam ettireceğini daha sonra bırakmayı düşündüğünü söyleyen Müge Anlı, ATV ekranlarına veda etmeyi düşündüğünün sinyallerini verdi.

SEVİNDİREN HABER

Ancak Üsküp Haber olarak belirtmek isteriz ki Müge Anlı emekli olmuyor ve ekranda olmaya devam edecek. Her ne kadar onun hakkında emekli olacak iddiaları ortaya atılsa da ekran macerası daha uzun yıllar sürecek görünüyor.

Bir süre önce ATV'den ayrılacağı ve Acun Ilıcalı ile anlaştığı da öne sürülmüş ve bu iddia da yalan çıkmıştı.