Kuzey Makedonya'yı sarsan aşk cinayetinde detaylar

Kuzey Makedonya'yı sarsan aşk cinayetinde detaylar

43 yaşındaki tamirci Tihomir, kendisini sevmeyen sevgilisini vurarak yaşamına son verdi. Kuzey Makedonya'yı sarsan aşk cinayetinin detayları da belli oldu.

dailyzonews.com sitesinde yer alan bir haberde; Kuzey Makedonya'yı sarsan aşk cinayetine yer verildi. Yaşanan trajedi tüm ülke genelinde infial yarattı.

43 yaşındaki tamirci Tihomir, kendisini sevmeyen sevgilisini vurarak kendi canına kıydı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olayın ayrıntıları;

*Aşık olduğu kızı vuran 43 yaşındaki Tihomir A.'nın takıntısı uzun süre devam etti. Sveti Nikole'de yaşanan cinayet ve intihar girişiminin ardından bir gün sonra halkın şaşkınlığı dinmiyor.

*Tihomir'in 32 yaşındaki kıza uzun süredir aşık olduğu söyleniyor. Sürekli onu takip ediyor, mesaj atıyor, takip ediyordu.

*Kız onu birkaç kez polise ihbar etti. Kendini güvende hissetmiyordu, sürekli onu kovalıyordu. Ona takıntılıydı. Şehrin sakinlerinden biri, pastanenin penceresine gitti ve onunla bir fotoğraf çekmek, bir selfie çekmek ve sosyal ağlarda yayınlamak için geçmesini bekledi - diyor.

ÇEVRESİ TİHOMOR'İ ANLATTI

-Muhtemelen suçu işlemeye niyeti olmadığını söylüyorlar. Onu tamirci olarak çalışan iyi bir çocuk olarak tanıyorlar.

– Kesinlikle onu vurmak niyetinde değildi. İkisi hiçbir zaman bir ilişki içinde olmadı ve aralarında hiçbir şey olmadı. Sadece karşılıksız aşk. Onu çok seviyordu ama o sevgisini görmezden geliyordu. Sadece kendisine yer olmayan kendi hayatı vardı. O gün onu takip ettiği ilk gün değildi. Onun için yeni bir şey değildi. Ama ne olduğunu ve silahı nasıl çıkardığını bilmiyorum. Onu öldürdüğünü düşündükten sonra kendini yargıladığını söylüyorlar. Ve kız iyi ve tehlikeden uzak. Sakinleri, omzundan vurulduğunu söylüyor.