Kanal D'nin Yargı dizisinde düğüm çözülüyor! Final tarihiyle ilgili kesin bilgi herkesi üzdü..

Kanal D'nin Yargı dizisinde düğüm çözülüyor! Final tarihiyle ilgili kesin bilgi herkesi üzdü..

Kanal D ekranlarında pazar akşamları yayımlanan Yargı ne zaman final yapacak merak ediliyordu. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun hayranlarını yıkacak haber geldi.

Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisini Türkiye'de sevmeyen yok. Dizi her bölümde reyting rekorları kırıyor.

Yargı dizisini izleyen herkes Pazar akşamları başka bir plan yapmıyor. Hatta trafiğin boş olduğu bile söyleniyor. Öylesine çok seviliyor işte Yargı dizisi.

FİNALİYLE İLGİLİ BİLGİLER NETLEŞMEYE BAŞLADI

Gerçek Gündem haber sitesinde yer alan bir haberde Yargı dizisinin final tarihiyle ilgili detaylara yer verildi. O haber Yargı hayranlarını derinden üzdü. Bu gelişme Yargı dizisinin sevenlerini yıkarken finalle ilgili bilgiler de netleşti.

1007.jpg

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz başka bir projede yer alacak mı hiç bilinmiyor. İkili netflix platformunda yayınlanan Aşk101 dizisindeki uyumlarının çok beğenilmesi nedeniyle Yargı adlı dizi projesinde yer almışlardı.

Son bir kaç gündür Yargı dizisi gündemden düşmüyor. Yargı dizisinin ne zaman final yapacağı merak edilmekteydi.

64211e3c86b24a361488c298.jpg

Yargı'nın final tarihi kesinleşti. Mayıs ayının son haftası Yargı'nın son bölüm çekimleri yapılacak ve gelen bilgilere göre Haziran ayında Yargı dizisi final yapacak.

YURT DIŞINA AÇILMAYA BAŞLADI

Genelde final yapan dizilerin eski bölümleri yurt dışında yayınlanmaya başlıyor. Yargı dizisi de yurt dışına açıldı.

Posta'nın aktardığı habere göre; Kanal D’nin, reyting rekorları kıran ve büyük ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dünyanın farklı ülkelerindeki yayınına bir yenisini daha ekliyor.

62172e4f86b24a0e14bea27e.jpg
Dizi; 10 Nisan’da Şili’de yayına giriyor. iki sezondur seyirciyle buluşan ve zirvenin sahibi olan Yargı, Şili’de Mega TV’de yayınlanacak.

yargi-38.jpg
Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.