Gülcihan'ın Camdaki Kız dizisinden gerçek ayrılık nedeni çok üzdü

Gülcihan'ın Camdaki Kız dizisinden gerçek ayrılık nedeni çok üzdü

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine can veren Devrim Yakut'un gerçek ayrılık nedeni çok başka çıktı.

3 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine can veren Devrim Yakut beklenmedik bir şekilde diziye veda etmişti. Diziye ölerek veda eden Devrim Yakut hakkında bazı iddialar gündeme gelmişti.

İddialara göre Devrim Yakut başka bir diziyle anlaştığı için diziden ayrılmıştı.

Gerçek Çok Başka Çıktı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisine veda eden Devrim Yakut vedasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Onedio.com sitesinde yer alan haberde; Devrim Yakut'un açıklamalarına yer verildi. Çekimlerine yeniden başlanan Behzat Ç.'nin kadrosuna girdiği için Camdaki Kız'dan ayrılmak istediğine yönelik iddialar ortalarda dolaşırken, Devrim Yakut bu iddialara açıklık getirdi.

Aslı Şafak'la İşin Aslı programına konuk olarak katılan Yakut, Camdaki Kız yolculuğunun sona ermesiyle ilgili şu sözleri söyledi:

s-0b7a37e6d427a01a9c6e65bdc86945e4e60771e4.jpg

"Benim Camdaki Kız'dan ayrılma sebebimi pek çok seyredenimiz Behzat Ç. ile yaptığım anlaşma yüzünden ayrıldığımı düşündüler. Öyle haberler çıktı."

"Konuyla hiçbir ilgisi yok. Ben Behzat Ç.'yle aylar önce anlaşmıştım zaten, yaz döneminde çekilecek bir işti. Bir platform işi."

"Dolayısıyla Camdaki Kız'ı o yüzden bırakmadım yani karakterin ömrü vefa etmedi yani öyle diyelim."

Aslı Şafak'ın 'Bu etik açıdan hoş karşılanan bir şey olmuyor mu?' sorusuna ise Yakut şu şekilde yanıt verdi:

"Biz tabii ki aynı anda iki ulusal kanalda dizide oynayamayız. Sözleşmemiz gereği de etik gereği de. Ama bu platformlar çıktığından beri esas işimizi aksatmamak koşuluyla platformda çalışabiliyoruz."



"Ama benim haberlerim şöyle çıktı, sanki ben Behzat Ç. için Camdaki Kız'ı bırakıyormuşum gibi. Öyle olmadı, ikisi ayrı ayrı durumda. Yoksa orada etik olarak bir sıkıntı yok."

TAMER LEVENT'TE Mİ AYRILACAK?

Öte yandan Tamer Levent'in de diziye veda edeceği öne sürülüyor. Tgrthaber.com.tr adresinde Tamer Levent'in olası vedasıyla ilgili şu detaylara yer verilmiş; Gelen bilgilere göre Rafet karakterini oynayan Tamer Levent'in de diziden ayrılacağı belirtiliyor. Dün akşam yayınlanan bölümde Rafet Koroğlu kendisine de bir mezar yeri almıştı.

HAYRİ'Yİ BEKLEYEN SON

Öte yandan Hayri karakteri de önümüzdeki bölümlerde diziye ölerek veda edecek. Hayri'nin diziye yeni dahil olan Laz kızı tarafından öldürülmesi bekleniyor.

CAMDAKİ KIZ'DA YENİ SEZON OLMAYACAK

tgrthaber.com.tr'nin edindiği bilgiye göre; Yalı Çapkını dizisinde yeni sezon olmayacak. Dizi haziran öncesinde sarsıcı bir finalle ekranlara veda edecek.

KAYNAK: Aslı Şafak'la İşin Aslı

Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=u2JyPY7BChw